|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
kozina
|
ted jsem to byl zkusit jestli se to neusadilo takže na autě všechno funguje světla topení vystažný blinkry ale jak jsem psal nastartuju nejdou dva budíky palivoměr a teplota vody a nejdou ted blinkry (výstražný ale fungujou)nastartuji auto jede pod plynem když povolím zhasne ------------------------ vrakáč a koupím trabanta
|
24.1.08, 19:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
No to by sis pomohl s trabantem
|
24.1.08, 19:34 |
|
|
kozina
|
cyz píše: No to by sis pomohl s trabantem :D
to neboj na favo nedám dopustit vždycky se lochčím když jedou kolem auta za statisíce a přitom je to jen auto a to moje je hodný levný doveze odveze a stalo před 6 letama jen 35000 kč takže jen favoritka ale ted mně teda naštval
|
24.1.08, 19:44 |
|
|
v.kalandra
|
kozina píše: cyz píše: No to by sis pomohl s trabantem to neboj na favo nedám dopustit vždycky se lochčím když jedou kolem auta za statisíce a přitom je to jen auto a to moje je hodný levný doveze odveze a stalo před 6 letama jen 35000 kč takže jen favoritka ale ted mně teda naštval
Joo, asi si stěžuje že s nim nejsi často. Je mu smutno, musíš to pochopit. On jenom tak lehce provokuje
|
24.1.08, 19:49 |
|
|
kozina
|
v.kalandra píše: kozina píše: cyz píše: No to by sis pomohl s trabantem :D to neboj na favo nedám dopustit vždycky se lochčím když jedou kolem auta za statisíce a přitom je to jen auto a to moje je hodný levný doveze odveze a stalo před 6 letama jen 35000 kč takže jen favoritka ale ted mně teda naštval Joo, asi si stěžuje že s nim nejsi často. Je mu smutno, musíš to pochopit. On jenom tak lehce provokuje
no tak to ne každej den v něm hačám a slouží a slouží ale já sem ho moc přechválil protože mně nedělal problémy až ted ludra
|
24.1.08, 20:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kozina píše: v.kalandra píše: kozina píše: cyz píše: No to by sis pomohl s trabantem to neboj na favo nedám dopustit vždycky se lochčím když jedou kolem auta za statisíce a přitom je to jen auto a to moje je hodný levný doveze odveze a stalo před 6 letama jen 35000 kč takže jen favoritka ale ted mně teda naštval Joo, asi si stěžuje že s nim nejsi často. Je mu smutno, musíš to pochopit. On jenom tak lehce provokuje no tak to ne každej den v něm hačám a slouží a slouží ale já sem ho moc přechválil protože mně nedělal problémy až ted ludra
tam ti nejde štáva jak ti to hned zhasne co sděláš nohu z plynu tak nenapájíš cívku v karbecu miloš
|
24.1.08, 21:20 |
|
|
kozina
|
slovacek.milos píše: kozina píše: v.kalandra píše: kozina píše: cyz píše: No to by sis pomohl s trabantem :D to neboj na favo nedám dopustit vždycky se lochčím když jedou kolem auta za statisíce a přitom je to jen auto a to moje je hodný levný doveze odveze a stalo před 6 letama jen 35000 kč takže jen favoritka ale ted mně teda naštval Joo, asi si stěžuje že s nim nejsi často. Je mu smutno, musíš to pochopit. On jenom tak lehce provokuje no tak to ne každej den v něm hačám a slouží a slouží ale já sem ho moc přechválil protože mně nedělal problémy až ted ludra tam ti nejde štáva jak ti to hned zhasne co sděláš nohu z plynu tak nenapájíš cívku v karbecu miloš
ne milošu vypadá že tam něco někde zkratuje ale ted kde jsou dvě věci spínací skřínka by toreticky měla být ok když to startuje ale zhasína to když začnou blbnout blinkry tak to zhasne
|
24.1.08, 22:33 |
|
|
Drak
|
miloš má recht, blinkry, některý budíky a cívka na karbcu je na jedné pojistce, jestli máš vše původní, tak by to měla být pojistka č. 3 a relé f, takže bych vyrval pojistkovku a pořádně proletoval a zkontroloval spoje mezi šroubkem 30, relátkem f, pojistkou 3 a osmipinovou svorkovnicí kontakt 1 a 2, v případě předělávky na tu novější na nožový pojistky to samo, ale mezi spojema šroubek 30, relátko d, pojistka 6,7, osmipinovou svorkovnicí kontakt 7 a desetipinovou černou kontakt 3,5.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
25.1.08, 07:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|