Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 11:45

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Tuning retro autoradia 
Autor Zpráva

Příspěvek 
WIO 46 píše:
Ale já nic neříkám, s těma 5000 jsem to blbě pochopil, pardon, ale fakt to byla škoda, to je všechno, takže prosimtě neboď nasranej jo. A co bylo to 3 auto ?
Promiň, ale měl jsem od rána den blbec, srážka s arogantním blbcem a tohle mě ještě ke všemu naštvalo. GLSo koupil děda, protože nebylo čím jezdit a koupil ho náhodou. Chtěl něco zachovalého na co nebude muset šáhnout a povedlo se mu tohle. Taky jsme na začátku říkali, zda to neuložit, ale děda prostě potřeboval jezdit a já měl rozestavěnou žlutku a mko je pro mě pojem, kdežto užovka se mě nikdy nelíbila a ani k tomuhle typu aut nemám blízký vztah. A mít Žlutku, GLSo a auto na denní ježdění fakt nejde, když má auto ještě táta a máme dvě garáže.

9.4.08, 20:26
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

rejpal

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
...ale pak nelze očekávat dobrou zvukovou kvalitu...

Nesouhlas, dobrý zvuk z toho dostaneš. Špičkový ne, záleží na rádiu a tehdejší Tesly nebyly nic extra, ale když použiješ nějaké rozumné repráčky TVM v rozumné ozvučnici, i staré rádio hraje docela pěkně. :)

9.4.08, 20:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
fatal píše:
Tuner#2 píše:
...ale pak nelze očekávat dobrou zvukovou kvalitu...

Nesouhlas, dobrý zvuk z toho dostaneš. Špičkový ne, záleží na rádiu a tehdejší Tesly nebyly nic extra, ale když použiješ nějaké rozumné repráčky TVM v rozumné ozvučnici, i staré rádio hraje docela pěkně. :)

Jasne, ze necekam zazraky, proste solidni ozvuceni.... Na poradnou music auto stejne neni staveny... pro poradny poslech mam domov 8)

10.4.08, 17:04
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4