Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 19:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Asi zablokovaná řídící jednoptka ? Jak a co teď ? 
Autor Zpráva

Příspěvek Asi zablokovaná řídící jednoptka ? Jak a co teď ?
Podařila se mi sakramentská věc. Vrtal jsem se v palubce Fabiie kvůli nefunkčnímu piorapráku, kdy jsem odpojil autobaterii. Na palubce jsem odpojil dva konektory. Když jsem to dla dohromady, tak auto startuje, ale nechytne, veškerá elektronika funguje, ale na přístrojovce nesvítá žádná kontrolka, vyjma rozsvícených světel. V zapalování jsem zřejmě nechal klíček. Je možné, že jsem tak zablokoval řídící jednotku ?

5.9.06, 20:02
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Těžká rada,ale podle toho co popisuješ,to vypadá na imobilizér.Takto se auto chová,pokud není funkční.Zkus znova zkontrolovat všechny konektory,s kterýma se manipulovalo a po neůspěchu,naložit chlapa s WAGem a přivést ho jiným autem domu.čus

5.9.06, 21:59

Příspěvek 
Odtáhnu to do servisu, nic jiného nezbývá

6.9.06, 07:47
Mistr mechanik

Příspěvek 
pokud je to imobilizérem, tak auto chytne a hned zdechne a tak pořád dokola pokud jsi všechno dobře zapojil a zacvaknul tak si sám asi neporadíš miloš

11.9.06, 08:07
Mistr mechanik

Příspěvek 
ty kontektory na přístrojovku jsou tři tuším žlutý černý a bílý, asi ti jeden někam zapadl místa je tam málo znovu to prověř tam bude problém a zda ti spíná relé, pokud dáš klíč do první polohy sepnou v pojistkách dvě relé a jedno znich po 2 vteřinách vypne a druhé je sepnuto, pokud není nechytne ti nic miloš

11.9.06, 08:14
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]