Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 11:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 Autozapalovac 
Autor Zpráva

Příspěvek Autozapalovac
Cau prosim mohl by mi nekdo poradit jak nebo spis kam zapojit autozapalovac do fava...zkousel sem to ale po tom co mi kabel od toho zapalovace zacal pekne smrdet a zacal vyzarovat nejak moc velky teplo :D ..jsem toho radsi nechal :D ..diky za rady

17.6.08, 14:53
Pspvek Reklama

Příspěvek 
No tak hlavně musí mít trošku silnější kábl, ne nějakej vlas a jinak ve fávu na to má dokonce svoje místo nedle popelníku taková kulatá krytka

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

17.6.08, 16:45

Příspěvek 
jj to vim o ty dire vedle popelniku ale stejne ji musim upravit a ty kabely jsem bral z repraku jsou tlusty jako ostatni...nebo tam mam snad dat kabely 20mm2 ktery mi pohanej repraky...to je asi moc tlusty ne :D

17.6.08, 17:17

Příspěvek 
Z reproduktorů :?: :shock: :?:

Natáhni JIŠTĚNÝ stálý plus odněkud, v nejhorším až od akumulátoru pokud ho někde nenajdeš blíž.

Kabel použij podle toho co chceš ze zapalovače napájet, takhle pro běžné použití doporučuju dát 2.5mm2 Cu a 15A pojistku :wink:

Btw, 20mm2 průřez neexistuje (nejbližší jsou 16mm2 a 25mm2) ale není to překlep? Takový šílený průřez k reproduktoru?

17.6.08, 17:23
Voditelj brodice

Příspěvek 
co blbnete ved favo tam ma normalne natiahutu aj spravenu zasuvku na 12V len je to iny typ takze tam nic nepasuje
je to podtym kulatym plastom vedla popolnika
vyberes ten povodny plast aj so zaslepkou, odpojis 2 faston konektory, nasadis novu zasuvku zapojis a hotovo (strucne povedane)
to je uz normalne zapojene na postku! tu kde je aj svetlo v interieri a ine hovadiny

17.6.08, 19:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Šemik píše:
Z reproduktorů :?: :shock: :?:

Natáhni JIŠTĚNÝ stálý plus odněkud, v nejhorším až od akumulátoru pokud ho někde nenajdeš blíž.

Kabel použij podle toho co chceš ze zapalovače napájet, takhle pro běžné použití doporučuju dát 2.5mm2 Cu a 15A pojistku :wink:

Btw, 20mm2 průřez neexistuje (nejbližší jsou 16mm2 a 25mm2) ale není to překlep? Takový šílený průřez k reproduktoru?

Nechci rýpat ale průřez kabelu 20mm2 existuje. http://www.ahifi.cz/kabely/c-quence-lk-20.html A třeba nemyslel přímo k reproduktorům ale napájecí k zesiku. Jinak jestli to má na repro tak to je jako fakt moc i na Subwoofer.

17.6.08, 22:13

Příspěvek 
jo ten kabel jsem si splet s napajecim kabelem :oops: :D :D :D :D :D :D

17.6.08, 22:13

Příspěvek 
FLASH píše:
jo ten kabel jsem si splet s napajecim kabelem :oops: :D :D :D :D :D :D

Jasný tak to pak jo to je rozumnej průřez. Záleží teda co máš za zesik ale na většinu je to dobrá volba.

17.6.08, 22:16

Příspěvek 
pecka tak jsem se v tom zase dneska hrabal no a neco jsem tam asi zkratoval nebo nevim a nefungujou mi blinkry,dalkovy a ani radio :D :D :D ...nevi nekdo co s tim :?:

18.6.08, 10:28

Příspěvek 
Koukni na pojistky, čeče když ti takovej kabel hoří tak to asi zapojuješ blbě ne? to není možný nebo ten zapalovač je nějakej divnej, nemáš foťák? Hoď sem fotky co tam vlastně mastíš.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

18.6.08, 10:32

Příspěvek 
FLASH píše:
pecka tak jsem se v tom zase dneska hrabal no a neco jsem tam asi zkratoval nebo nevim a nefungujou mi blinkry,dalkovy a ani radio :D :D :D ...nevi nekdo co s tim :?:

Zavyzt někomu kdo tomu rozumí, když je někdo takový jelito že ho nenapadne ani kontrolovat pojistky (a to to píšou i v manuálu k autu), neměl by se v tom hrabat. :roll:

18.6.08, 11:38
Moderátor

Příspěvek 
CROWACK píše:
FLASH píše:

Zavyzt někomu kdo tomu rozumí, když je někdo takový jelito že ho nenapadne ani kontrolovat pojistky (a to to píšou i v manuálu k autu), neměl by se v tom hrabat. :roll:
:lol:

http://kachnis.techsajt.cz

18.6.08, 12:02
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
FLASH píše:

Jesus Christ....nemám slov :roll:

18.6.08, 12:52
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ]