|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Jelwa
|
palivomer favorit
Dobry den vazeni, nejde mi palivomer u favorita (se vstrikovanim) v 1. poloze klicku ukazuje nulu a po nastartovani jde ,,za roh", meril jsem odpor reostatu plovaku a ma asi 110ohm (polovina nadrze) a kdyz rozhoupu auto tak kolisa +-5ohm takze plovak funguje (asi), kde mam dale hledat chybu?
|
24.10.06, 15:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ten reostat by ti měl ukazovat od 50 prázdná do 180 ohmů plná, já to spravuji tak, že tam napíchnu jedno spálené čerpadlo s dobrým plovákem a pokud to jede vyměním, přeletuji celý plovák, pokud to nejede rozdělám přístrojovku a napíchnu druhou pokud to jede vyměním budík na benál a je to, dráty ti vedou z přístrojovky k čerrpadlu a rozpojovat se dají u tvé levé nohy na sloupku řidičových dveří pod tapecem, nam bych to preventivně rozpojil a vyříkl kontaktolem a ještě se mi zdá, že když šáhneš pod koberec asi 30 cm od deklu na čerpadlo, tak je tam taky kostra přidělaná do kastle, ale to nevvím přesně jestli si to nepletu s obyčejným fáčkem miloš
|
24.10.06, 19:48 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|