autobaterie na felicii - filson (bear power)
remarque píše:
Ve Š120 mi vydrdžela Varta 40Ah 8 let.
shanel sem ted na filcku (1996 combi, 1.6 glx), stara Akuma mi doslouzila. Shanel sem >55Ah se startov. pr.> 460 A, na Netu jsem nasel jen 2 obchody s dobroou cenou (nabizeli Varta/Bosch). byly z Mlade Boleslavi (mozna brali primo od vyrobce-Akumy, NEVIM, ALE za tu cenu mely ty Varta/Bosch)).Ted tam zrovna vyhorela ta fabrika
. za cenu 1180kc +150 postovne to bylo Ok, ale byl patek a potreboval sem jezdit a ne cekat, az mi dovezou v utery baterku.
tak sem kouknul pobliz do obchodu:
Tesco ,pak V Pruhonicich HYPERNOVA,hALFORDS, bauhaus- v Tescu meli za 1499 Vartu 55Ah,v Hypernove znacku Bear power (od Filsona - prodava baterie Akuma a Banner pod touto znackou, nebo pod svoji znackou Filson). V Halfords to meli docela drahe- , ty Bear power tam mely od 2000 Kc (55Ah), ostatni jeste drazsi, i ty sve baterie Halfords docela drahe , v hypernove trochu nestandartni 56 Ah Bear power(Akuma) za 1399kc, -TU SEM NAKONEC KOUPIL . V BAUHAUSu klasika, meli tam myslim i nejake "neznackove" vyrobene po ne, ale tekl z nich elektrolyt a to nebudilo moji duveru..
Nemel moznost sem si ji premerit, ale na rozdil od Bauhausu tam tech baterii moc nebylo.... mel sem strach jestli neni stara, a jak dlouho tam lezi...tak sem ji koupil, a ptal se na informacich-pani mi tvrdila, ze autobaterie jsou nabite a ze je zatim nikdo nevracel
. no nechal sem si radeji orazitkovat paragon , pro sichr.