Autor |
Zpráva |
v.kalandra
|
gokralik píše: v.kalandra píše: Přece nebudeš jezdit na kole Měl sis koupit raději pojistky Pche...aspoň ušetřím 20kč a potrápím trochu moje špeky. Jenom mám strach že mě nějaký debil roznese na nárazníku. Někteří řidiči by opravdu potřebovali přes uši. Široká cesta (tři auta se tam vlezou, často tam tak předjíždějí) v protisměru nikde nic a on to prostě prosviští 20cm kolem mého lokte. Většinou poláci. Oni snad dostávají řidičák jen tak...
Kór jestli ten řidičák navíc dělali u nás
|
17.9.08, 17:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jura
|
No to nemusí být vůbec špatná vecička..... Já docela často koukám do pojistkovky a ikdyž svítí sluníčko vidím kulový a musím si vzít baterku a některý pojistky i tak musím vytáhnot, abych viděl jestli je ok nebo ko.... Určitě se po tomhle vynálezu podívám...jestli to teda podle Vás není na škodu a jestli tím nepohorším něčemu na autě
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
17.9.08, 17:12 |
|
|
v.kalandra
|
Jura píše: No to nemusí být vůbec špatná vecička..... Já docela často koukám do pojistkovky a ikdyž svítí sluníčko vidím kulový a musím si vzít baterku a některý pojistky i tak musím vytáhnot, abych viděl jestli je ok nebo ko.... Určitě se po tomhle vynálezu podívám...jestli to teda podle Vás není na škodu a jestli tím nepohorším něčemu na autě
Kdepak, ničemu neublížíš. Tohle je prastarej princip kontroly, pamatuju že se často používal třeba v rozvaděčích (ne samozřejmě v provedení autopojistek )
|
17.9.08, 17:20 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
v starom fave je to obzvkast uzitocna vec, pretoze je tam pristup jak k peniazom
akurat mi je to nanic lebo mam valcekove poistky...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
17.9.08, 18:06 |
|
|
v.kalandra
|
deekay píše: v starom fave je to obzvkast uzitocna vec, pretoze je tam pristup jak k peniazom akurat mi je to nanic lebo mam valcekove poistky...
Ja myslim ze pri troše šikovnosti si to muzes dodělat. stačí koupit nejaky maly zarovicky na 12V třeba se davali do autoradia. a ty naletovat paraelně na pojistku a mas hotovo. ale před špatnym kontaktem to samozřejmě nepomáhá.
Pro puntičkáře bych řekl použít LEDky, ale to stejne asi nema moc smysl protože kolikrat se přepálí pojistka že? A pak by hlavně záleželo i na poloze pojistky-polaritě! Celkově to ale neni vubec špatnej nápad, mám nový fáčko tak tam by se možná nad pojistkama místo našlo a mohl bych si ledky přidělat nad pojistky přímo je naletovat do DPS..... uvidime
|
17.9.08, 19:01 |
|
|
Šemik
|
Upřímně, skutečně vám odchází takové kvantum pojistek že to potřebujete?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
17.9.08, 20:50 |
|
|
gokralik
|
Šemik píše: Upřímně, skutečně vám odchází takové kvantum pojistek že to potřebujete?
To víš, někdo nemá tolik relátek a koster jako ty. Ale popravdě, kdybych se v tom občas nevrtal, tak tam jsou snad ještě původní. Párkrát jsem vyzkratoval akorát tu na výstražné, interiérové osvětlení, zásuvka, brzdová světla. A to jenom proto, že jsem tam měl slabší pojistku než tam má být a vždycky to prdlo, když jsem něco zapojil do zásuvky....mám ji samodomo předělanou na nový typ, takže asi proto. Teď tam mám správnou hodnotu a nic se neděje.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
17.9.08, 21:12 |
|
|
ventYl
|
to by som sa musel pozriet do poistkovky na favorite, ale nie je mozne, ze tieto poistky mal ecotronic, kedze bol vyvozovy, standardne? to by si potom mohol kanibalizovat na poistkovkach inych ecotronikov.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
19.9.08, 08:16 |
|
|
kwiko
|
ventYl píše: to by som sa musel pozriet do poistkovky na favorite, ale nie je mozne, ze tieto poistky mal ecotronic, kedze bol vyvozovy, standardne? to by si potom mohol kanibalizovat na poistkovkach inych ecotronikov.
To je vysoko pravdepodobne, preto som to sem dal. Auto som kupoval v absolutne povodnom stave. Tak tuning v poistkove skrini nepredpokladam
semik: Mne sa vypaluje len v zime poistka na zadnom stieraci (primrzne ku sklu)
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
19.9.08, 09:05 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
kaslite na podsvietenie, vymyslite ako vyrobit ramik a panty pod staru poistkovku aby sa dala vyklapat uz sa na tom sice pracuje ale zatial len virtualne
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.9.08, 10:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|