|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Zapojení a obsluha stropních hodin Favorit
Autor |
Zpráva |
gokralik
|
A po připojení by se mělo zobrazit 0:00 a ta dvojtečka by měla blikat...ještě existuje druhý typ hodin (hezčí) a ten má jenom HOUR a MIN nastavení probíhá mačkáním na tyto tlačítka.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.9.08, 07:58 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
mazhor
|
gokralik píše: A po připojení by se mělo zobrazit 0:00 a ta dvojtečka by měla blikat...ještě existuje druhý typ hodin (hezčí) a ten má jenom HOUR a MIN nastavení probíhá mačkáním na tyto tlačítka.
No dvojtecka me na tech hodinach blika, ale sou tam zobrazeny misto nul osmicky ![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
_________________ Škoda 125L, r.v. 89 na LPG
Škoda Favorit 136L, r.v. 90 na LPG
Jawa 350/640, r.v. 1992
Jawa 250/559, r.v. 1966
Aprilia Pegaso 650, r.v. 1998
|
26.9.08, 08:57 |
|
varok
|
Jo, tenhle typ je myslím ten starší. Já už mám ten, jak tady bylo psáno, ten novější. Je tam jen HOUR a MIN. Podsvětlení mám na spínačku 15, ale takhle to myslím bývá origo, ne? Někdo to dává na světla, i rádio. Myslím ale, že je to lepší na tu spínačku. Pokud svítí samé osmičky, tak asi bude procesor po smrti.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
26.9.08, 09:38 |
|
gokralik
|
mazhor píše: gokralik píše: A po připojení by se mělo zobrazit 0:00 a ta dvojtečka by měla blikat...ještě existuje druhý typ hodin (hezčí) a ten má jenom HOUR a MIN nastavení probíhá mačkáním na tyto tlačítka. No dvojtecka me na tech hodinach blika, ale sou tam zobrazeny misto nul osmicky ![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Tak to zkus nastavit tou kombinací tlačítek SET + HOUR (MIN) a jestli se nic nestane, tak holt smůla. Mě taky před nedávnem odešly do věčných lovišť ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Asi mi navlhly, páč jsme v tom autě spali a místo 0-6 tam jsou hyeroglify. Od 7-9 fungují normálně, ale i tak jsem je zahodil do šuplíku, propájel všechny spoje ale nic se nevyřešilo...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.9.08, 12:01 |
|
|