Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 16:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
 Kontrolka a pruchodka 
Autor Zpráva
Příspěvek Kontrolka a pruchodka
Zdravim,zajimalo by me kam se umisti spinac kontrolky na rucni brzdu u favorita r.v. 89?a jeste jeden dotaz nevote jak natahnout el. do zadních dveří na favo stejného ročníku když na to neni pruchodka?

26.2.06, 13:08
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Co se tyce spinace rucni brzdy, tak se umistuje pod paku rucni brzdy, r.v.89 tam ma myslim 2 dirky na uchyceni plisku s timto spinacem

26.2.06, 13:23
Příspěvek Spinac
No jo ty dve dirky jsou pod napinakama rucni brzdy ale jaksi ta dira je melka kdyz tam vyvrtam diru

26.2.06, 14:36

Příspěvek 
jo ty 2 dirky jsou tam na prisroubovani plechu asi 2x8 cm a az na nem je to cidlo pridelany, aspon tak to byva na originalu. diky tomu plechu to pak muzes i seridit aby ti to nesvitilo i pri nezatahle rucni brzde

26.2.06, 14:56

Příspěvek 
[/code]

koupit průchodky a pustit se do děr.Je to lepší než táhnout dráty kolem omezovače dveří.nebezpečí přivření. čus[/quote]

26.2.06, 15:15
Příspěvek 
Pruchodky jsem koupil ale maji jenom tu s ovalem ,a ta je kratka na rocnik 89 na 89 asi pruchodka neexistuje to bych musel vyvrtat novy diry navic pruchodka ma nekolikrat vetsi prumer naz diry v kastli

26.2.06, 18:11

Příspěvek 
Počkat,jak krátká.Copak se dveře otvírají u různých ročníku jinak :shock: A co se týče děr,tak se dají zvětšit. čus

26.2.06, 18:45
Příspěvek 
Jo to jo ,ale prumer je jinaci jsou od sebe na dylku jinak ,je to tak koukal jsem na to taky prpste diry jsou sal a pruchodka je kratka

26.2.06, 20:21

Příspěvek 
Moment,jsme každý někde jinde.Krátká znamená - že tvar průchodky,která je do ,,S,, je na výšku krátká -???
A nebo nemáš koupené průchodky z pátých dveří.ta krátká je. čus

26.2.06, 20:42
Příspěvek 
Mam koupenou pruchodku na favorita a na feldu do 5 tych dveri ,na jedne strane oval na druhy strane normalni kulata nastrcka,ale ma moc velkej prumer oproti diram ve dverich,ale je tu jeste druha vec oni ty diry jsou daleko od sebe(do šířky,ne do výšky),takze i kdyby jsem ten oval propiloval tak je mi to prd platny protoze mi ta pruchodka od jedny dire k druhy nedosahne,ale ne na vysku a rozhodne se mi tam nechce vrtat dira nova,nevite jestli se daj sehnat pruchodky bez toho ovalu.

26.2.06, 21:46
Příspěvek 
Este abych to upresnil ta pruchodka pry jde na feldu i na favo.Favo novejsi.

26.2.06, 21:47
Příspěvek 
Tesi píše:
ty diry jsou daleko od sebe(do šířky,ne do výšky),takze i kdyby jsem ten oval propiloval tak je mi to prd platny protoze mi ta pruchodka od jedny dire k druhy nedosahne

v r.89 favo nemelo pruchodky a proto ani diry pro ne. Ty diry co tam jsou nejsou pro kabely, musis si prohlidnout novejsi favo a vrtat podle nej.

27.2.06, 08:31

Příspěvek 
Já tam přilepil nějaký mikrospínač s páčkou a taky to funguje a nemusel jsem nic vrtat...
Taky se mi povedlo zprovoznit kontrolku pásů... bohužel to nemám nikde zdokumentovano a musel bych to kvůli tomu rozebrat, což se mi v téhle zimě vůbec nechce.

27.2.06, 18:27
Profil ICQ

Příspěvek 
Tesi píše:
Mam koupenou pruchodku na favorita a na feldu do 5 tych dveri ,na jedne strane oval na druhy strane normalni kulata nastrcka,ale ma moc velkej prumer oproti diram ve dverich,ale je tu jeste druha vec oni ty diry jsou daleko od sebe(do šířky,ne do výšky),takze i kdyby jsem ten oval propiloval tak je mi to prd platny protoze mi ta pruchodka od jedny dire k druhy nedosahne,ale ne na vysku a rozhodne se mi tam nechce vrtat dira nova,nevite jestli se daj sehnat pruchodky bez toho ovalu.

Asi tě nemine vrtání děr.Existují,co jsem zjistil ještě průchodky na jedné straně s osazením /drží pevně v díře/ a druhý konec je na volno.Ovšem podmínka je že díry jsou proti sobě. Asi tak. čus

2.3.06, 22:34

Příspěvek 
vopaje píše:
Tesi píše:

Asi tě nemine vrtání děr.Existují,co jsem zjistil ještě průchodky na jedné straně s osazením /drží pevně v díře/ a druhý konec je na volno.Ovšem podmínka je že díry jsou proti sobě. Asi tak. čus

spomínaná priechodka na diery proti sebe je určená pre dvere favorit, čo je dosť nepraktické, pretože sa kábel musí prispôsobiť tak aby sa di dverí bez prekážky vsúval, zadné dvere od 92+ a Felície aj na ostatných dverách majú diery mimo seba, to je výhodnejšie pretože žily sa ohýbajú na väčšej dĺžke a nikde sa nepricviknú...

3.3.06, 07:31
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 15 ]