|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
vyhrivani zadni skla fabie
Autor |
Zpráva |
Tesi
|
vyhrivani zadni skla fabie
zdravím mel bych dotaz prerusil se mi jeden prouzek na vyhrivani skla u fabie existuje neco cim by se to dalo spojit nejaka tekuta med nebo tak neco co se proste nevyhreje.
|
20.11.08, 22:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Re: vyhrivani zadni skla fabie
Tesi píše: zdravím mel bych dotaz prerusil se mi jeden prouzek na vyhrivani skla u fabie existuje neco cim by se to dalo spojit nejaka tekuta med nebo tak neco co se proste nevyhreje.
něco existuje, ještě sem to ale nikdy neviděl, mrkni do mimo mísu na opravu plastového kabelu, tam se to řešilo a je to tam napsaný...von ti sem taky někdo poradí
ale existuje to
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
20.11.08, 23:06 |
|
|
Neex
|
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
20.11.08, 23:08 |
|
|
LiMaK
|
Kdysi sme to zpravovali vodivym lakem....zajdes tam kde prodavaj elektronicke soucastky a koupis eletrotechnicky vodivy lak....pres to preruseni to napatlas,treba aji 3x a je to....tohle funguje, pokud ten pruh neni nejak extremne rozdupany....
a vlastne tak samo mi svitej svetylka na autickach na modelove zeleznici v obyvaku...auto je prilepene na ceste a nevedou k nemu zadne draty a presto svitej svetylka...
_________________ Vsechny správné vozy mají motor na té správné straně....ferrari,porsche, lambo...a 742
|
21.11.08, 02:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mám to na ddvou feldách taky nevím jak to řešit řekl jsem jedině nové zadní sklo miloš
|
21.11.08, 07:56 |
|
|
kwiko
|
slovacek.milos píše: mám to na ddvou feldách taky nevím jak to řešit řekl jsem jedině nové zadní sklo miloš
Tak si klikni na odkazy s ktorych hladanim sa potrapil Neex, a bude ti vsetko jasne
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
21.11.08, 08:41 |
|
|
Drak
|
Otázka je, jestli to někdo z vás zkoušel. Obvod sice uděláš, ale je docela problém trefit vrstvu teho neřádu, pak má totiž ta cesta jinej odpor, než ostatní a hřeje třeba jenom na místě spoje, nebo hřeje míň, než ostatní. Zkoušeli sme to mockrát a dospěli sme k názoru, že ty tři kila za flaštičku radši prochlastáme.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
21.11.08, 16:16 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Drak píše: Otázka je, jestli to někdo z vás zkoušel. Obvod sice uděláš, ale je docela problém trefit vrstvu teho neřádu, pak má totiž ta cesta jinej odpor, než ostatní a hřeje třeba jenom na místě spoje, nebo hřeje míň, než ostatní. Zkoušeli sme to mockrát a dospěli sme k názoru, že ty tři kila za flaštičku radši prochlastáme.
S tim rozdílním hřátím v různých místech je to bohužel pravda...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
21.11.08, 16:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Otázka je, jestli to někdo z vás zkoušel. Obvod sice uděláš, ale je docela problém trefit vrstvu teho neřádu, pak má totiž ta cesta jinej odpor, než ostatní a hřeje třeba jenom na místě spoje, nebo hřeje míň, než ostatní. Zkoušeli sme to mockrát a dospěli sme k názoru, že ty tři kila za flaštičku radši prochlastáme.
takže raději to rozchlastat jak lepit miloš
|
21.11.08, 20:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|