|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
pajavlk
|
Spínací skřínka Felicia
Zdravím všechny diskutující. Mám takový problém. Zlobí mi ve Feldě spínací skřínka. Závada se projevuje tak, že někdy při startování prostě nesepne kontakt a auto nenastartuje. Už jsem zjistil, že nejspíš vložka spínačky je nějak uvolněná a otáčí se. Pokud se otočí moc, tak se nedá klíčem sepnout obvod. Můj problém je v tom, že se mi nechce vyndavat spínačku, dokud si o tom něco nepřečtu, jenže v Jak na to i v Machovi se o tom nepíše ani slovo. Nemáte třeba nákres jak je to udělaný, z čeho všeho se to skládá, abych při demontáži věděl. Budu to dělat venku a každá minuta navíc je znát... Vím ,že je tam vložka a ořech a to je tak všechno.
_________________ Škoda Felicia 136 B, LPG
r.v. 1995
|
8.12.08, 22:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jura
|
Je to v pohodě... za půl hodinky nemáš co dělat... ooděláš plast pod volantem a vyšroubuješ šrouby co drží volantovou tyč a celé to svěsíš dolů. Spínací skřínka ma mechanickou (kam strkáš klíč) a elektrickou část. která navazuje hned za mechanickou a drží ji takový dva malí červíčci. Nejlepší je právě svěsit celou tu tyč, protože jinak by jsi musel demontovat zamykání volantu a tam sou zalamovací šrouby a to by jsi teda měl na dýl (prcka by ti venku zmrzla). Takže svěsíš komplet tu tyč... až budeš povolovat ty šrouby, tak bacha sou tam takové plastové podložky a držáčky nebo co a rádo se to ztrácí láme a padá. Další věc...včas si dopředu poznač, kde a jak jsou zapojené dráty do spínačky, abys sis to pak zbytečně nezkomplikoval. Je to jednoduchá prácička
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
8.12.08, 22:17 |
|
|
Kristensen
|
Já snad jen doplním pro jistotu odpojit baterku, a když to ne tak alespoň vyřadit, kdyby sis náhodou někde škrtnul tak aby jsi nemusel měnit spínačku za jízdy
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
8.12.08, 22:24 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|