Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 22:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 ostrikovac forman:)) 
Autor Zpráva

Příspěvek ostrikovac forman:))
lidicky nestrika me)) lol zadni sterac je mozny ze by odesel ten jeden moturek myslim na leve strane??
da se koupit samostatne nebo musim cely i z nadrzi?

15.11.06, 18:09
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Nejdříve než budeš kupovat nový motórek tak skus očistit kontakty na motórku mohou být zaoxidované také se mi to stalo. Jestli nic skus jestli tam jde šťáva potom kup nový motórek já si myslým že se dá určitě koupit samostatný.

15.11.06, 20:23
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: ostrikovac forman:))
rasken1 píše:
lidicky nestrika me)) lol zadni sterac je mozny ze by odesel ten jeden moturek myslim na leve strane??

motórek ostřikovačů se kupuje samostatně. :D

15.11.06, 20:33
Profil ICQ

Příspěvek 
Dá se koupit samostatně já ho koupil za nějakých 220 korun, ale opravdu nejdřív zkus ty kontakty taky mě to zlobí, ale stačí s tím zahýbat a je to hotové zase to jede.

16.11.06, 09:28
Profil ICQ

Příspěvek Re: ostrikovac forman:))
rasken1 píše:

Prvni se ale kukni ci ti bruci, ono to muze jet, ale muze byt ucpana trubka dozadu

16.11.06, 09:33
Profil ICQ

Příspěvek 
dekuju moc za info
tak sme to skousely a nejde ani nebruci kde bych ho sehnal vpraze?

16.11.06, 16:09

Příspěvek 
Pakliže má forman motórek jako Š120, můžeš ho zkusit bez velké námahy opravit :wink: Motorek vyndej z auta, vyšroubuj ty 4 dlouhý šroubky. Tím dostaneš dolů zubové čerpadlo (pozor - neztrať si takový malý kousek tvrdého drátu který je na osičče co jde od motoru a točí kolečkama). Vyklepni ty ozubená kolečka, vyndej ten kousek drátu a dále zatáhni za horní část motorku a on se rozdělí. Ťeď vytáhni rotor (nepůjde úplně volně, je tam držen magnetismem). Velice jemným šmirglem přejeď komutátor aby byl hezky lesklý, otrým šroubováčkem proškrábni slídu či co mezi jednotlivými lamelami komutátoru. Dále se podívej na uhlíky. Vyper je v benzínu nebo nečem takovém (nebývají příliš opotřebené). Nakonec to opět opačným postupem slož. Ještě pak dej maličko vazelíny do ložiska rotoru (úplně nahoře v té části kde jsou permanentní magnety). Doufám že jsem ti to napsal srozumitelně a dobře, už jsem ten motorek dlouho nikomu neopravoval :roll:

17.11.06, 08:40

Příspěvek 
sem debil sry ja myslel ten moturek co je primo na ostrikovaci hlavne nevim kde byhc ho sehnal auto kelly ta msem to nenasel

17.11.06, 08:55

Příspěvek 
Jestli se Ti v tom nechce vrtat (jak popsal Šemik), pak buď vrakoviště (v Dolních Břežanech u fotbalového hřiště určitě za pár korun seženeš), nebo chceš-li nový, pak zkus nějakou škodováckou prodejnu ND (2R v Břevnově, Fousek na Zbraslavi, pak jsou prodejny v Holešovicích (Dělnická), Podolí, Smíchově, ...jen si vybrat... :wink: )

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

19.11.06, 20:41
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]