Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 18:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 rozmístění kontaktu ??? 
Autor Zpráva
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek rozmístění kontaktu ???
přepojuji vypínače z felicie do favorita z 92 a nemůžu přijít jak jsou očíslované ty konektory ve vypínači na výstražný trojuhelník, rad bych to zjistil at můžu konečně zapojit tento poslední vypínač

vycházím z tohoto schématu: Obrázek

na něm jsou znázorněny 3+ka já jsem jen našel jen 2 +ka a to rozmístěné takto:Obrázek

jen to podle toho schematu vubec nesedí tak nevím jak to zapojit a snad mi pomůžete, předem děkuji

#2580 fávo 135 LSe - Get Hard

14.3.09, 12:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Junior TW team, Tydýt

Příspěvek Re: rozmístění kontaktu ???
hardb píše:
přepojuji vypínače z felicie do favorita z 92 a nemůžu přijít jak jsou očíslované ty konektory ve vypínači na výstražný trojuhelník, rad bych to zjistil at můžu konečně zapojit tento poslední vypínač

vycházím z tohoto schématu: Obrázek

na něm jsou znázorněny 3+ka já jsem jen našel jen 2 +ka a to rozmístěné takto:Obrázek

jen to podle toho schematu vubec nesedí tak nevím jak to zapojit a snad mi pomůžete, předem děkuji

tak dnes jsem to zapojoval tak jak jse mi to zdálo ve snu (opravdu) a vytsražný trojuhelník tak že blikal rychleji ale bohužel jen pravá strana... :( a co se týče ukazatele do prava/leva tak nefungovaly

je to špatně pojené nebo zas někde prdla pojistka? osobně jsem žádnou nenašel ...

#2580 fávo 135 LSe - Get Hard

24.3.09, 18:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]