|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Přepínač větráku topení felicia - žere baterku
Autor |
Zpráva |
pnd23
|
Přepínač větráku topení felicia - žere baterku
Zdravím, mám problém se spínačem větráku topení, při vypnutém autě bez pootočeného klíčku mi bere 40mA když je na 1-4, jakmile ho vypnu na nulu nebere nic. Čím to je? Vybíjelo mi to baterku, ted kdyz zaparkuju tak davám větrák automaticky na nulu, to je ale jen dočasné řešení.
_________________ Octavia
|
28.3.09, 17:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
A při zapnutém klíčku a nastartovaném motoru větrák funguje normálně? Nevím jestli to má felda přes relé, ale jestli ano, tak by mohly být slepené kontakty relátka.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.3.09, 17:47 |
|
|
varok
|
A při zapnutém klíčku a nastartovaném motoru větrák funguje normálně? Nevím jestli to má felda přes relé, ale jestli ano, tak by mohly být slepené kontakty relátka.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.3.09, 17:56 |
|
|
michalkatka
|
to nebude chyba v spánači kúrenia, chybu hľadaj v spínačke, pri vypnutí zapaľovania sa obvod ventilátora kúrenia má odpojiť, tadiaľ sa ale môže dostávať, ale spätne nejaký zvod od porušenej izolácie niekde vo zväzku...
nemáš na spodu kúrenia plno mokrých listov a špiny a tým sa cez vodu vytvára ten zvod či už cez motor, alebo ten odpor kúrenia
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.3.09, 19:38 |
|
|
pnd23
|
varok píše: A při zapnutém klíčku a nastartovaném motoru větrák funguje normálně? Nevím jestli to má felda přes relé, ale jestli ano, tak by mohly být slepené kontakty relátka.
Větrák jinak normálně funguje, měl jsem vytažené všechny pojistky a relátka a pořád to žralo.
_________________ Octavia
|
28.3.09, 22:55 |
|
|
varok
|
Tak to asi bude něco co psal Michal. Buď bude někde prodřená izolace na nějakém káblu, nebo se někde dostává svod z kontaktu motorku.
|
29.3.09, 10:26 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|