|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Odpojední kontrolky airbagů a pásů u Fabie
Autor |
Zpráva |
Ondrasek07
|
Odpojední kontrolky airbagů a pásů u Fabie
Potreboval bych odpojit kontrolku, která u mojí fábky (r.v. 2000, 1.4MPi, 5OkW) signalizuje závadu na airbagu a u bezpečn. pásů. Poradili byste mi, jak a kam mám šáhnout a jak případně správně odmontovat palubku? Díky moc za odpovědi
|
25.6.09, 08:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a co odstranit tu chybu ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.6.09, 08:18 |
|
|
Ondrasek07
|
Sadra17 píše: a co odstranit tu chybu ?
Ty vole, víš jak je to drahé? Musíš koupit novou řídící jednotku, novou kapsli do airbagů, nové elektrické pásy, novou palubku. Cca 40-50 000 Kč. Takhle sem to vyřešil tak, že na airbagy seru, pásy sem koupil klasické s dopínačem na vrakáči po litru. To auto sem kupoval za 120 tis. To by nemělo cenu do toho tolik investovat.
|
25.6.09, 08:34 |
|
|
CROWACK
|
no chraňpámbu člověka co po tobě takovej šajsdrek koupí...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.6.09, 11:34 |
|
|
Petr105
|
Fakt, to je opravdu něco Odpoj všechny kontrolky, nebudě tě to otravovat s žádnou poruchou...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
25.6.09, 11:37 |
|
|
gokralik
|
Jo, nebo radši vyhoď celou palubku...k čemu tam je že?
Když máš prachy na "nové" auto, tak se starej s drahými ND.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
25.6.09, 12:36 |
|
|
michalkatka
|
ja neviem, ale asi by som to riešil tak isto, keď si predstavím čo stoja nové diely tak sa mi prevracajú viečka, možno niekde na vrakeci by sa tie veci dali pozháňať, ale priorita auta je jazdiť.
samozrejme pyropásy preč, a airback zamaskovať, kontrolku odpojiť...
nevýhoda je že Fabka má centrálnu zbernicu kde veci medzi sebou komunikujú takže to je môžný zdroj problémov...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
25.6.09, 13:21 |
|
|
Ondrasek07
|
michalkatka píše: ja neviem, ale asi by som to riešil tak isto, keď si predstavím čo stoja nové diely tak sa mi prevracajú viečka, možno niekde na vrakeci by sa tie veci dali pozháňať, ale priorita auta je jazdiť.
samozrejme pyropásy preč, a airback zamaskovať, kontrolku odpojiť...
nevýhoda je že Fabka má centrálnu zbernicu kde veci medzi sebou komunikujú takže to je môžný zdroj problémov...
No právě, kontrolku odpojit. Ono se to lehce píše, ale hůř dělá A proto sem píšu, jestli by mi někdo neporadil jak se mám do toho dostat a kde tomu mám utnout tipec
|
25.6.09, 16:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|