Autor |
Zpráva |
fojtych
|
12v nissan micra - nemam zapalovac
Potrebuju napajet navigaci a v aute neni zapalovac. Mam koupit zapalovac z vrakace a nechat ho tam dat v servisu a nebo je nejakej jinej zpusob?
_________________ micra celebration 2000, 1l 16v
|
8.7.09, 10:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
onakvee
|
Re: 12v nissan micra - nemam zapalovac
fojtych píše: Potrebuju napajet navigaci a v aute neni zapalovac. Mam koupit zapalovac z vrakace a nechat ho tam dat v servisu a nebo je nejakej jinej zpusob?
Zalezi na tom ako si zrucny, na zapojenie zasuvky na zapalovac potrebujes 2 kabliky + a - .
+ vytiahnes jednoducho z pojistkovej skrinky aby si to mal istene, alebo priamo zo zapalovania (kde by bolo vhodne tu pojistku tiez zakomponovat) a kostra je jednoducha-najdes kabliky ktore su pripojene niekde ku skeletu auta (priklad za pristrojovkou a pod.) urobis ocko a pridas k ostatnym.
Pokial mas MP a vies snim troska zachadzat, nemal by si mat vacsi problem to zmaknut.
_________________ Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015 Seat Leon II 1.6 MPI 2008 Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času VW Touran 1.9 TDI 2006 do času VW Polo 1.2 12V 2006 do času Fabia 1.9 SDI 2001 do času
|
8.7.09, 11:06 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
|
8.7.09, 21:32 |
|
|
MAJO
|
V pripade skratu aj doslova autozapalovac
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
8.7.09, 22:08 |
|
|
paži
|
no nebo bys to mohl táhnout nějak kolem ostřikovačů či topení přímo od motoru do kabiny, kdyby to šlo...dát to na baterku, koupit pojistkové pouzdro a pojistku...ted jsem to dělal na motorce a vyšlo mě to asi na 90 kč
|
8.7.09, 22:48 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
pazi píše: no nebo bys to mohl táhnout nějak kolem ostřikovačů či topení přímo od motoru do kabiny, kdyby to šlo...dát to na baterku, koupit pojistkové pouzdro a pojistku...ted jsem to dělal na motorce a vyšlo mě to asi na 90 kč a k cemu by to bylo dobre ? ty draty od baterky do kabiny tam uz natazeny jsou, tak proc je tahat znova ?
|
8.7.09, 23:17 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
neříkej že nějaká micra nemá zapalovač z výroby jestli má tak určitě budeš mít nějakou přípravu na zapalovač
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.7.09, 07:36 |
|
|
paži
|
Vít píše: pazi píše: no nebo bys to mohl táhnout nějak kolem ostřikovačů či topení přímo od motoru do kabiny, kdyby to šlo...dát to na baterku, koupit pojistkové pouzdro a pojistku...ted jsem to dělal na motorce a vyšlo mě to asi na 90 kč a k cemu by to bylo dobre ? ty draty od baterky do kabiny tam uz natazeny jsou, tak proc je tahat znova ?
protože jsem trotl co tomu nerozumí a musí si ty dráty natahat sám, páč se nevyznám v těch co tam už jsou
|
9.7.09, 11:33 |
|
|
fojtych
|
napajeni skrz USB?
Umi USB na radiu napajet navigaci? Kdyz to umi napajet flashku, tak by to melo umet nabijet cokoli - nebo ne?
_________________ micra celebration 2000, 1l 16v
|
11.7.09, 14:19 |
|
|
ventYl
|
v cisto teoretickej rovine, ak navigacia aj samotne USB radio splnaju standard USB, tak ano. pretoze standard tvrdi, ze kazdy port ma byt schopny dodavat 0,5A pri 5V (snad si to napatie nemylim). ak sa odobera viac, ma zakrocit protiskratova ochrana. zariadenia by viac, ako 0,5A odoberat nemali a ked potrebuju, maju mat viac konektorov (napr. niektore 2,5" sachty na disky).
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
11.7.09, 16:11 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: napajeni skrz USB?
fojtych píše: Umi USB na radiu napajet navigaci? Kdyz to umi napajet flashku, tak by to melo umet nabijet cokoli - nebo ne?
melo by problem ale je ze pri pripojeni se pripoji i DATA kabely a radio se prepne
|
11.7.09, 16:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|