Autor |
Zpráva |
Exithus
|
Felda-nefunkcny otackomer
Na otcovej felicii GLXi je dosraty otackomer. Do cca 4000 otacok ukazuje nulu, potom vyskoci hore a ukazuje spravne ale akonahle klesnu pod cca 3500 zas padnu na nulu. Da sa to nejak jednoducho opravit?
_________________ "Není umění koupit nové auto ale vdechnout starému nový život" Škoda 105GL ´81, motor 136
|
9.8.09, 20:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
Re: Felda-nefunkcny otackomer
Exithus píše: Na otcovej felicii GLXi je dosraty otackomer. Do cca 4000 otacok ukazuje nulu, potom vyskoci hore a ukazuje spravne ale akonahle klesnu pod cca 3500 zas padnu na nulu. Da sa to nejak jednoducho opravit?
ja bych ho vyměnil
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
10.8.09, 09:15 |
|
|
Exithus
|
no myslim ze ked sa mam zhanat nekde po vrakoviskach alebo buhvi kde koli otackomeru tak to rovno moze zostat nefunkcny
urcite sa to neda nejako spravit svojpomocne?
_________________ "Není umění koupit nové auto ale vdechnout starému nový život" Škoda 105GL ´81, motor 136
|
10.8.09, 21:22 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Exithus píše: no myslim ze ked sa mam zhanat nekde po vrakoviskach alebo buhvi kde koli otackomeru tak to rovno moze zostat nefunkcny urcite sa to neda nejako spravit svojpomocne?
jedine skontrolovat jestli se nekde nazadrhava jedine fakt sehnat jinej z vrakoviste
|
10.8.09, 21:24 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
a tak jestli to funguje až od nejakých otáček tak nemusí byt problém jenom v tom budíku
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
11.8.09, 10:42 |
|
|
Dandy
|
M4sterCZ píše: a tak jestli to funguje až od nejakých otáček tak nemusí byt problém jenom v tom budíku
a odkial sa berie signal k otackomeru?nie nahodou z RJ?
|
12.8.09, 13:06 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
Dandy píše: M4sterCZ píše: a tak jestli to funguje až od nejakých otáček tak nemusí byt problém jenom v tom budíku a odkial sa berie signal k otackomeru?nie nahodou z RJ?
ja bych řekl že ne že to je i undučky ale nevím jak je to u feldy
|
12.8.09, 13:08 |
|
|
Kristensen
|
jde to opravit stačí sehnat nějakýho zkušenýho ostřílenýho elektronika a do hoďky to musí mít, přidává se tam někde na tišťák odpor vůči kostře ale já si to už nepamatuju jen jsem to viděl na opraveným, u nás za to chtěli v opravně televizí 500,- a přitom jsem si pro to za 20 minut došel, kamarád mě tvrdil že kdyby to věděl tak je to otázka snad max 50kč ale ten už tady nebydlí aby mě to udělal, ale mám dalšího čerta elektronika a jedny budíky co šlapou, čekám až někdo přijde s nefunkčníma abych mu dal oboje ať něco vymyslí
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
12.8.09, 14:11 |
|
|
Exithus
|
no a nevis co treba zapojit? ja sice asi vedet nebudem ale otca mam elektrikara takze ak povis co kam tak by nemal byt problem
|
12.8.09, 21:51 |
|
|
Kristensen
|
To je právě to co nevim jen jsem na tišťáku zahlídnul že tam přidal nějakej odpor nebo možná malou usměrňovací diodu mezi jednu matičku toho budíku a některej bod na tišťáku ale co přesně to už prostě nevim
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
13.8.09, 15:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|