|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Nastavenie predstihu felda 1.6 mpi
Autor |
Zpráva |
Huďo
|
Nastavenie predstihu felda 1.6 mpi
Vesel by mi niekto poradiť, ako skonrolovať prípadne nastaviť predstih na rozdeľovači 6 +/- 1° felície 1.6 mpi v domácich podmienkach (mám len VAG 304)
_________________ Felícia kombi 1.6 MPi, GLX,1999
|
21.8.09, 20:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
stačí ti to takhle ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.8.09, 20:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: stačí ti to takhle ?
nestačí protože na řemenici a plastu nejsou žádné značky a stroboskopem tam budeš blikat tak na odbočení do pr----le,
to tu měl sněl mišo článek jak se to dělá
já ten vag 1765 doma mým zas nemám tu sondu co se stčká do převodovky tak jsem tento sen uskutečnil jen tak že jsem si pomocí setrváku a řemenice načmrkal čárky a stroboskopem a vagem udělal předstih miloš
|
21.8.09, 20:52 |
|
|
Jarda S.
|
ne všechny stroboskopy sou závislý na řemenici
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.8.09, 20:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: ne všechny stroboskopy sou závislý na řemenici
a na čem pak co bys chtěl ještě osvítit na setrváku máš jen nulu miloš
|
22.8.09, 14:29 |
|
|
Jarda S.
|
slovacek.milos píše: Sadra17 píše: ne všechny stroboskopy sou závislý na řemenici a na čem pak co bys chtěl ještě osvítit na setrváku máš jen nulu miloš
emisní stroboskopy se napojujou na baterku a první svíčku a ukazujou rovnou hodnotu
|
22.8.09, 15:54 |
|
|
superflo
|
Sadra17 píše: slovacek.milos píše: Sadra17 píše: ne všechny stroboskopy sou závislý na řemenici a na čem pak co bys chtěl ještě osvítit na setrváku máš jen nulu miloš emisní stroboskopy se napojujou na baterku a první svíčku a ukazujou rovnou hodnotu
cize dalo by sa to nastavit na emisnom stroboskope... cize na EK by to nastavili??? podla mna tam len meraju ale nic nenastavia....
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
22.8.09, 16:19 |
|
|
ventYl
|
na beznej EK, kde je len EK a nie je to kombinovane so servisom ti to vacsinou nenastavia, ale ked je to napr. kombinovane so servisom, tak ti kludne za nejaky priplatok urobia korekciu nastavenia predstihu, az to teda dotycny technik vie.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
22.8.09, 16:26 |
|
|
superflo
|
ventYl píše: na beznej EK, kde je len EK a nie je to kombinovane so servisom ti to vacsinou nenastavia, ale ked je to napr. kombinovane so servisom, tak ti kludne za nejaky priplatok urobia korekciu nastavenia predstihu, az to teda dotycny technik vie.
aha.. tak to skusim v KE dole pod zimakom tam je servis s EK.. som zvedavy ci to budu vediet nastavit lebo vo skodovackom servise na mna pozerali ako na puka ked som im povedal ze potrebujem nastavit predstih... ze vraj to nenastavuju... tak som bol z toho mierne paf.. nakoniec som to nastavil podla "ucha" no niekedy pocujem ked pridam viac plynu ze to "zaklepe"...
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
22.8.09, 16:29 |
|
|
ventYl
|
skus s tym ist na Studentsku, ci jak sa ta ulica vola, ked ides od mieru smerom na furcu, tak posledna svetelna pred mostom cez hornad, odbocis doprava a tam mas cedulu, ze EK. Mne tam pred cca rokom typek v pohode za 100 korun nastavil karburator, pretoze som si pred EK pomenil predstih tak, ze som motor nevedel ani natocit.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
22.8.09, 16:39 |
|
|
superflo
|
ventYl píše: skus s tym ist na Studentsku, ci jak sa ta ulica vola, ked ides od mieru smerom na furcu, tak posledna svetelna pred mostom cez hornad, odbocis doprava a tam mas cedulu, ze EK. Mne tam pred cca rokom typek v pohode za 100 korun nastavil karburator, pretoze som si pred EK pomenil predstih tak, ze som motor nevedel ani natocit.
aha, oki skusim, dik
|
22.8.09, 16:42 |
|
|
Huďo
|
Keď Vám to niekto v Košiciach urobí dajte vedieť . Mám to síce 80 km, toľko odskočím . Karburátor na 120-ke mi pri emisnej nastavili, ale toto nevie nik, čo ma dosť udivuje, pretože si neviem predstaviť ako menia rozdeľovače a GO hlavy, prípadne motora
|
22.8.09, 18:33 |
|
|
Jarda S.
|
vem si ten muj návod vag a na emisích si to nastav sám
|
22.8.09, 18:38 |
|
|
Huďo
|
Celá sranda je v tom, že v servise kde majú mašinu na EK aj stroboskop technik takýto návod mal aj s obrázkom, kde svietiť, ale nedalo sa tam s lampou dostať ( musel by mať dole uloženie motora pri rozvodoch a kryt rozvodov - bolo to na remenici kľukovky). V DP sa spomína tester zapaľovania, ktorý sníma aj zotrvačník .
|
22.8.09, 19:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|