|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
výmena pristrojovky octa. 1.6 r.v 2000
Autor |
Zpráva |
congy
Tydýt
|
výmena pristrojovky octa. 1.6 r.v 2000
Ahojte ako sa da vzmeniť pristrojovka na octe.? nefungujú prístroje na prístrojovke a tak pristrojovku chcem vymeniť. Keď tam dám však druhú auto nenaštartujem. Bolo mi povedané, že v prístrojovke je zabudovaný imobilizér, ktorý toto kspôsobuje. Takže ako by sa to dalo spraviť? nejaký soft na to je, alebo treba zasa dávať nehorázne prachy za servis?.
_________________ Skoda 120L, r.v. 1979 Skoda favorit 136LS, r.v. 90 Skoda Fabia 1,2, 12V r.v 06 - activ Audi A4 2.6 B5, r.v. 98 - activ
|
14.10.09, 10:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
i já jsem zvědav jak to pořešíš
dělá se to tak že vytáhneš přístrojovku pošleš na opravu za tři dny ti přijde zpět namontuješ
opravářů padajících budíků je hodně, taky návodů jak opravit
narazíš na problém jak zjistit pin musíš mít vagtacho s kabelem KKL, pak jsem se dočetl že do transpordéru klíče mužeš dávat pin jen ten samý na jiný jak u feldy to nejede, zatím jsem to nezkoušel
takže zjistit pin druhé přístrojovky, do klíče dát nový transpordér a nahrát do klíče cvak a jedeš miloš
|
14.10.09, 11:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo na dieselpowerforu je uživatel misoVW ten ti poradí jak to na slovensku chodí miloš
|
14.10.09, 11:57 |
|
|
congy
Tydýt
|
Jo ale ta oprava stoji asik dost. naviac naco davat 4000alebo kolko za opravu ked mam jednu pristrojovku doma . Problem je v tom ze ani jeden budik nejde iba obcas nabehnu.
_________________ Skoda 120L, r.v. 1979 Skoda favorit 136LS, r.v. 90 Skoda Fabia 1,2, 12V r.v 06 - activ Audi A4 2.6 B5, r.v. 98 - activ
|
14.10.09, 15:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
congy píše: Jo ale ta oprava stoji asik dost. naviac naco davat 4000alebo kolko za opravu ked mam jednu pristrojovku doma . Problem je v tom ze ani jeden budik nejde iba obcas nabehnu.
co píšeš je jen tvoje dedukce a neznalost ještě jsi takový problém neměl,
co píšu tak jsou tam ceny ne 4000 ale 1300 kč, ked máš prístrojovku doma si zajdi do škoda servisu a zeptej se co stojí transpordér, zjištění pin na online, přizpůsobení atd, když se domluvíš s opravářem přístrojovky tak ti imo vyřadí, že pak startuješ s klíčkem dělaným na pouti
mě jen zajímá jak to vyřešíš pak napiš tvůj problém se běžně řeší ale tady jsem ho zatím moc nečet, budeš zde mezi prvníma miloš
|
14.10.09, 17:17 |
|
|
Ondras83
|
taky sem to řešili, ten samej rok, ten samej motor...nakonec si to musel dát opravit jinam, nevim jak, nevim za kolik, ale funguje to...
tady byl problém, že tam je ten imobilizér, dá se sehnat přístrojovka na vrakecu, ale zjistěj to benga, že to je kradený, přijedou, vemou ti auto a máš ho**o a není odvolání ...není to sranda, vim to z vlastní zkušenosti
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.10.09, 21:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
bnega zjistěj tak ho**o, http://www.youtube.com/watch?v=p_K3povY ... re=related,
vagem jde přešíst v přístrojovce vin a pak na policie čr odcizená vozidla vylustrovat a to tě pak musí někdo naprášit, seberou ti max přístrojovku, když ji dáš opraváři přístrojovek tak ti smázne nebo přepíše i to vin, na ten přepis mám zařázení zatím ani nevím na které adrese to vin v přístrojovce hledat
jinak fachčí to i tak že přijedeš k opraváři nastartuješ auto on vymontuje přístrojovku a jedeš domů jak auto ale chcípen tak nenastartuješ přístrojovku mi pak poslal poštou , to uvádím jeden případ kdy nebylo jisté jstli je to přístrojovkou nebo čidlem teploty a přístrojovka tehdy stála asi desítku
není to zas tak jednoduché dijít na vrakec a koupit přístrojovku je jich víc jak 15 druhů, nejvíc tě zajímá poslední písmeno třeba F,G,H miloš
|
15.10.09, 07:16 |
|
|
IceBear
|
Tak to video je sooodaaa
Ale koledovali si o pěkný průser, kdyby jednomu ruplo v bedně a vyhodnotil to jako útok střelnou zbraní (třeba s tlumičem), mohli hoši taky dostat akutní otravu olovem. Přiznávám, že na to bych neměl žaludek. Tak snad to Švestky vzali s humorem
Edit: BTW jsou v tom pinkání docela dobří, mohli by uspořádat policejní turnaj v plácačko-tenisu (zkratku si každý domyslí sám)
_________________ Fávo Ferdinand 135 BMM 40kW, r.v. 1994, stále "homeless"
Auto Emocion
Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem
|
15.10.09, 08:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
IceBear píše: Tak to video je sooodaaa Ale koledovali si o pěkný průser, kdyby jednomu ruplo v bedně a vyhodnotil to jako útok střelnou zbraní (třeba s tlumičem), mohli hoši taky dostat akutní otravu olovem. Přiznávám, že na to bych neměl žaludek. Tak snad to Švestky vzali s humorem Edit: BTW jsou v tom pinkání docela dobří, mohli by uspořádat policejní turnaj v plácačko-tenisu (zkratku si každý domyslí sám)
ten co školí ty benga je kopusek od nás chudák na prášky dobře by si rozuměl s lubošem lakatošem http://www.google.com/url?q=http://www. ... 9Uc_SerQWw miloš
|
15.10.09, 13:29 |
|
|
congy
Tydýt
|
este takz detail isla bz namontovat aj pristrojovka z octavky RS?
|
15.10.09, 14:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
congy píše: este takz detail isla bz namontovat aj pristrojovka z octavky RS?
pokud si zvyklý z favorita měnit přístrojovky kus za kus tak u těchto aut na to zapomen
je tak 10 druhů přístrojovek a každá umí něco jiného je přizpůsobena a nakodována, navíc je s gateway nebo bez
http://www.youtube.com/watch?v=Ix-sD1lkKgo miloš
|
16.10.09, 06:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|