|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
sedlv1990
|
centrál+dálkáč
Zdravím,
favorita (89) jsem koupil před rokem s centrálem a dvěma dalkovýma ovladačema. Ten co mi to prodával tvrdil, že dalkový ovládání funguje, jenom že tam nejsou baterky. Až dneska jsem tam koupil baterku. Když zmákčnu tlačitko na tom ovládání tak tam bliká taková červená diodka, ale auto se nezamkne (ani zvenku ani zevnitř). Má s tím někdo zkušenost?
|
16.10.09, 16:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
sesynchronizuj to
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.10.09, 16:12 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: centrál+dálkáč
sedlv1990 píše: Zdravím, favorita (89) jsem koupil před rokem s centrálem a dvěma dalkovýma ovladačema. Ten co mi to prodával tvrdil, že dalkový ovládání funguje, jenom že tam nejsou baterky. Až dneska jsem tam koupil baterku. Když zmákčnu tlačitko na tom ovládání tak tam bliká taková červená diodka, ale auto se nezamkne (ani zvenku ani zevnitř). Má s tím někdo zkušenost?
skontroluj pojistku od centralu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
16.10.09, 16:12 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
kdyz blika na dalkaci tak pak zbyva projit zapojeni jestli neni nekde neco vypadle, zkusit treba i ten druhy dalkac... najit si co to je za tip a treba vygooglit navod apod... nevim ja bych zacal takto - centralu je jak na.rano, cenu to ma dneska skoro zadnou, a zapojeni je v podstate jednoduche...
kazdopadne muze tam bejt i neco s pojistkou, nekdy to chce spolu jaksi sparovat - nejaky servis mod apod... idealne je najit si k tomu neco
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
16.10.09, 16:13 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
VeTeV píše: kdyz blika na dalkaci tak pak zbyva projit zapojeni jestli neni nekde neco vypadle, zkusit treba i ten druhy dalkac... najit si co to je za tip a treba vygooglit navod apod... nevim ja bych zacal takto - centralu je jak na.rano, cenu to ma dneska skoro zadnou, a zapojeni je v podstate jednoduche...
kazdopadne muze tam bejt i neco s pojistkou, nekdy to chce spolu jaksi sparovat - nejaky servis mod apod... idealne je najit si k tomu neco
vetsinou tyhle NO NAME centraly se nesynchnyzuji zapojis a jedes a kdyz mu nejde central ani zevnitr (zamykla jednim z prednich dveri) tak to bude bud central KO nebo nekde nejaka pojistka
ted jeste najit kde ta pojistka je
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
16.10.09, 16:17 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
no aj jsem zazil i prepinani do ruznych pseudomodu - vickrat si otocil klickem zapalovani apod...
pojistky bejvaj dneska nozovky primo na dratech...
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
16.10.09, 16:18 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jo to nekolikatero zapnuti zapalovani tak sem programoval central a alarmem na Skodu Felicii 2000 priserne blbe to vymysleli
zapneme zapalovani 15x a dioda 1x blikne zapnuto 3x blikne vypnuto - uz tak sem zblblej z pocitani zapalovani a budu pocitat kolikrat blikne dioda
|
16.10.09, 16:21 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
proto ja bych zacal projetim dratu, pojistek pote manul na googlu a vyzkouset co jde... kdyz to nepujde tak to vyhodil a koupil na netu za litr jinej... je to easy
|
16.10.09, 16:23 |
|
|
sedlv1990
|
Už to tak vidím s tím nic asi neudělám. Ještě sem hodím fotku toho ovladače, jestli to někdo pozná... Když podržím dlouze (hodně dlouze) ty dvě tlačitka co tam jsou tak ta diodka na ovladaci zacne svítit. Vypadá to na hodně starej centrál, už podle ovladače.
/btw klíčama centrál funguje, pojistku tam nikde nevidím.
http://megaupload.cz/images/cau.jpg
http://megaupload.cz/images/dsc00261.jpg
http://megaupload.cz/images/WFUdsc00265.jpg
|
16.10.09, 16:40 |
|
|
varok
|
Jestli funguje jen centrál na na klíček, tak bude nejspíše jen špatné to dálkové ovládání. Jsou dvě možnosti. Je zvlášť jednotka centrálu na klíček, která ovládá jen serva ve dvěřích a zvlášť dálkové ovládání. Tak to mám i já. Nebo se dnes prodávájí i hodně levně systémy, které mají centrál dohromady s dálkovým ovládáním. Ty ovšem nejde zapojit jednotlivě.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.10.09, 17:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|