|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
zokot
|
POMOC
Prosím o radu.
Neukazuje mi budík stav paliva. Fungoval normálně a teď po nastartování se rafička vůbec nehne. Budík sem vyměnil a nic. šel jsem po drátech a taky nic. Plovák jsem nezkoušel, ale vydělat ho si moc netroufám, aby se něco nestalo.
Poraďte mi jak do toho díky.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
22.2.07, 08:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: POMOC
zokot píše: Prosím o radu. Neukazuje mi budík stav paliva. Fungoval normálně a teď po nastartování se rafička vůbec nehne. Budík sem vyměnil a nic. šel jsem po drátech a taky nic. Plovák jsem nezkoušel, ale vydělat ho si moc netroufám, aby se něco nestalo. Poraďte mi jak do toho díky.
buď máš niekde prerušený obvod, alebo máš prerušený spoj na plaváku (predraný potenciometer), skús ohmetrom odmerať svorky potenciometra, ak tam niečo nameriaš tak bude chyba v inštalácii...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
22.2.07, 08:36 |
|
|
Vašek Tábor
|
Když pominu že máš možná prázdnou nádrž a nemá co ukazovat, je tu ještě test budíku.
Postupně odpojuj a připojuj kabely od plováku, odpojíš modrý a budík ukáže plnou, žlutý prázdnou (nebo naopak, nejsem si jistý), když odpojíš černý, tak musí zhasnout hladový oko. Pak kabel přilož na kostru a oko se rozsvítí. Samozřejmě musíš mít přitom zapínat klíček, když budeš manipulovat s konektory, radši ho vypni ať to nejiskří.
Jestli ti všechno půjde dobře, tak je vadný plovák, když ne, hledej v kabelech (když jsi budík vyměnil).
Mě zlobil palivoměr u fáva, budík byl OK, plovák taky a asi byl velký odpor kabelů, prostě se zmenšil rozsah stupnice.
_________________ Mazda 323, červená
|
22.2.07, 08:42 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|