|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Proč bliká kontrolka žhavení u Octavie?
Autor |
Zpráva |
bimbousek
|
Proč bliká kontrolka žhavení u Octavie?
Ahojky, nevíte náhodou, co má znamenat, když mi při jízdě z ničeho nic začala pravidelně blikat kontrolka žhavění? Díky za odpovědi.
Škoda Octavia kombi 1,9TDI 66kW (2002)
|
27.2.07, 19:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
paměti závad v některé z řídících jednotek se objebvila závada musíš na vago a nechat si přečíst závady miloš
|
27.2.07, 20:27 |
|
|
vopaje
|
Zkontroluj brzdová světla,zda fungují./vadná žárovka,či spínač/.
Nedělám si srandu.Fáb. i Octav. mají takto řešenou kontrolu. čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
27.2.07, 20:27 |
|
|
bimbousek
|
vopaje píše: Zkontroluj brzdová světla,zda fungují./vadná žárovka,či spínač/. Nedělám si srandu.Fáb. i Octav. mají takto řešenou kontrolu. čus
ok, dík, zadní brzdovky nesvítí fakt
|
27.2.07, 20:56 |
|
|
petr petr
|
bimbousek píše: vopaje píše: Zkontroluj brzdová světla,zda fungují./vadná žárovka,či spínač/. Nedělám si srandu.Fáb. i Octav. mají takto řešenou kontrolu. čus ok, dík, zadní brzdovky nesvítí fakt
Nejspíš spínač odchází jeden za druhým
|
27.2.07, 21:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jo a není jednoduché ten spínač vyměnit, já jsem jeden sku....., musí být snad zatlačený a pak se dá pootočit, a ještě taková perla jsem ho vyměnil, proměřil jsem obě funkce pedál nahoře spínalo to pedál dole spínalo to, na vag žádné závady a pořád to blikalo no na mrtvicu, asi na třetí den to přestalo blikat jen tak, stojí snad pětikilo, vytáhni ho nenásilným způsobem a rozdělej si ho, on se dá i nastavovat a po pootočení se to nastavení aretuje, těžko se to vysvětluje v klidu ho rozdělej je to hlavolam pak pochipíš sistém miloš
|
28.2.07, 10:59 |
|
|
vopaje
|
No o výměně spínače jsem ti nepsal.Než se dáš do výměny spínače,zjisti zda funguje.Bývá i vadná kabeláž,což je také častá závada.Co se týče výměna spínače,je to poloviční porod.Ale určitě to zvládněš. čus
|
28.2.07, 16:15 |
|
|
vopaje
|
petr petr píše: bimbousek píše: vopaje píše: Zkontroluj brzdová světla,zda fungují./vadná žárovka,či spínač/. Nedělám si srandu.Fáb. i Octav. mají takto řešenou kontrolu. čus ok, dík, zadní brzdovky nesvítí fakt Nejspíš spínač odchází jeden za druhým
No právě,proto ta kontrolka bliká.
|
28.2.07, 16:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|