Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 19:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Napájení ridici jednotky Forman BMM 1994 
Autor Zpráva

Příspěvek 
jožo píše:
Na spinacce jsou dve svorky 30. Na jednu prichazi od pojistkovky cerny vodic a druha je spojena cervenym vodicem na spinac obrysovych svetel.
Je to tak ve schematu a proveril jsem to i v aute multimetrem. U spinacky jsem zadnou odbocku nevidel.
Ale jeste skusim multimetrem zjistit jestli neni ta T6 spojena se spinacem obrysovych svetel . Dekuju za tip.

tak sa priznám že neviem ke to mám :oops:

mám aj nejaké zväzky a jedno polorozobraté auto BMM tak ti to pohľadám ak sa vonku trocha vyčasí... :arrow: je to obvod 30 svorkovnica T6/6....

18.1.10, 22:31
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Hele viděl bych to na kabelový propoj za kastlíkem spolujezdce. Odpoj si s pojistkovky ten přívodní hrubý kabel a proměř ho s tím pinem na ŘJ pokud to bude průchozí, tak je to v tom propoji. Je to tip, ale propoj tam určitě je.

18.1.10, 23:20

Příspěvek 
Taky si myslim, ze by to melo byt tam. Hledal jsem na prednim kabelu pod panelem s pristroji, po jeho demontazi a nic jsem nenasel. Dál smerem k pojitkovce se bez demontaze cele palubni desky asi nedostanu.
Odpojeni pojistkovky jsem uz zkousel. Promeril jsem cerny hruby co vede na baterku a altik , cerny slabsi na spinacku i ten cerveny s pojistkou kterej vede na centralni zamykani. Pri napojeni na svorku 6 svorkovnice T6 u ridici jednotky to bylo nepruchodny.
Ted zkousim propojovat tu svorku s ostatnimi spoji, kde podle schematu by melo byt stale napajeni 30 . Spinac obrysovych svetel nereagoval, ale kupodivu jsem nenameril zadny odpor pri napojeni svorky na privody 30 na spoustec a altik, pri odpojene pojistkovce. Ale jak jsou ty dva spojeny se svorkovnici T6 nechapu.
Jeste zkusim ostatni spoje od pojistky 9 a uvidime. Zatim diky za rady.

19.1.10, 09:03

Příspěvek 
Petr Petr mel pravdu. Nove mereni to potvrdilo.
S tim spoustecem to bylo tak, ze jsem z baterky odpojil jen ukostrovaci kabel ale plusovy jsem tam nechal .
Proto pres plus baterky ten spoustec byl vlastne propojeny s tym silnym cernym vodicem na pojistkovku a taky altik.
Takze zaver je ten ze k propoji bych se dostal jen kdyz demontuju celou palubku. Nakonec jsme tedy lokalizovali misto
odkud napajeni 30 jde na tu svorkovnici T6. To mi staci.
Vsem dekuju za pomoc a rady. Ahojte.

19.1.10, 14:29
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2