|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
wildo
|
centralne zamikanie
Namontoval som si do škody 136 rapid centrálne zamykanie, ale ako je možné, že keď náhodou prijde zlodej a vyháčkujeme mi cez gumu na dverách zámok sa pri nadvihnutí otvorí, ako sa to dá blokovať aby mi neotvoril dvere.
|
14.8.06, 21:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
Centrál máš mechanicky propojen s celým zámkem.To znamená,že zámku je jedno,zda s ním manipuluješ klíčkem z venku,elektric.motorkem,klikou ze vnitř,či táhlem u skla uvnitř.Neexistuje 100% zábrana proti vyloupení.Centrál není montován proti zlodějům,ale pro konfort majitele.Toto ale určitě víš,ale jde ti o radu ,aby to nešlo tak jednoduše.
Demontovat táhlo u skla,proti vyháčkování,zakrytovat zámek a táhla ve dveřích a podobné drobnosti.čus
|
14.8.06, 22:11 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja sem uvazoval ze bych dal nad zamek plech a podobny ptakoviny jenomze kdyz to nepude vyhackovat tak ta ku*va zlodej ti akorat vymlati sklo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.8.06, 10:23 |
|
|
vopaje
|
Přesně tak,
|
15.8.06, 13:55 |
|
|
Kikan
|
Bohužel máš pravdu Už jsem to zažil.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
15.8.06, 17:10 |
|
|
ferrari
|
A aký je rozdiel pri vykradnutí, či máš centrál, alebo nemáš? keby si mal aj alarm, tak to je iná....
Ako písali kolegovia - ked to nepôjde vyháčkovať, rozbje ti sklo....môžeš si dať krycí plech do priestoru nad zámok - ja som to tak mal, ale potom si na nejaké tajne miesto daj rezervný kľúč....
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.8.06, 19:51 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: centralne zamikanie
wildo píše: Namontoval som si do škody 136 rapid centrálne zamykanie, ale ako je možné, že keď náhodou prijde zlodej a vyháčkujeme mi cez gumu na dverách zámok sa pri nadvihnutí otvorí, ako sa to dá blokovať aby mi neotvoril dvere.
Ja jsem to mel vyresene takto:
K alarmu Jablotron CA-10 Rex jsem pripojil modul pro ovladani motorku a jenom dvoudratovy motorky. Sice slo dalkacem auto odemknout a zamknout, ale klicem se otevrely jenom jedny dvere a este to slo ztuha.
Ale to asi nema cenu radit nekomu kdo uz tam ma normalni central, zeee
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
15.8.06, 20:05 |
|
|
paca
|
ja vo facku mam central a zapojené ovladanie na palubovke / z vonka klučom a z nutra na spínač / povodne čudlíky z dverí som vymontoval a zámok zaplechoval, je to fasa ale kladivom ti otvoria hocikde a hocikedy
|
15.8.06, 21:17 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No ikdyz na druhou stranu co ty bezpecnostni folie co se nalepi zevnitr na sklo, je to k necemu?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.8.06, 21:19 |
|
|
Drager
|
Ja to vyresil jinak. Proste jsem tahla v rapidu umistil do nerezove kolejnicky a muze si tahat jak chce a cim chce:D fakt je ten ze kdyz te chce vybrat tak te vybere. lidi jsou hold svine
|
4.3.07, 23:00 |
|
|
zokot
|
Nemáš foto?
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
5.3.07, 06:23 |
|
|