Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 23:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 palubovka Felicie 
Autor Zpráva

Příspěvek palubovka Felicie
zdravím všechny, v poslední době mám problém s otáčkoměrem. stává se, že mi vůbec neukazuje, a nebo při vyšších otáčkách (asi 3000) ukazuje nesmysly(4500) za 5-10min jízdy se všechno spraví a jede jak má. Další věc je budík teploty motoru. teplota se ani nehne, ale občas malinko vyskočí. vyměnil jsem čidlo, ale bez úspěchu. setkal se někdo se závadou přímo v budících? dík za odpověď. Felicie 1,3 MPI r.v. 97

2.3.07, 11:45
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: palubovka Felicie
golda píše:
zdravím všechny, v poslední době mám problém s otáčkoměrem. stává se, že mi vůbec neukazuje, a nebo při vyšších otáčkách (asi 3000) ukazuje nesmysly(4500) za 5-10min jízdy se všechno spraví a jede jak má. Další věc je budík teploty motoru. teplota se ani nehne, ale občas malinko vyskočí. vyměnil jsem čidlo, ale bez úspěchu. setkal se někdo se závadou přímo v budících? dík za odpověď. Felicie 1,3 MPI r.v. 97

jo s budíky sem se setkal několikrát....ten otáčkoměr je přidělaný zkrz tišťák matkou a tím je kostřen....rozeber a očisti...to samý na teploměru....Je pravda že se mi jednou stalo že sem to očistil a stejně to nešlo tak sem vzal kabel a propojil sem kostry tří budíkům tím že sem jim přidělal ten kabel pod ty uchycovací matky......Pak dej vědět.... :D

ještě sem si vzpoměl že sem se setkal stím že třeba na tom otáčkoměru a všech těch budíkách je plech ze kterýho trčí ten šroub a ten plech se hýbal....on je tam připájen a pak když se to hýbe tak to může mít blbý dotek

2.3.07, 12:46
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
já bych řekl, že je to kombinovaná závada, otáčkoměr jak píše roman, ale teplota pokud se ti občas pohne tak to bude asi prasklý termostat, přijed domů a nechej nastartované auto s vyplým topením pokud ti za 15 minut vyleze teplota je to v termostatu, praská častá závada miloš

2.3.07, 13:09

Příspěvek 
dík za tip, nedávno jsem rozebíral palubovku(montáž automatu na světla) tak jsem to tam asi trochu po.... :D přes víkend na to hodím oko a napíšu jak jsem byl úspěšný. jinak jsem procházel diskuze a tenhle web je hodně užitečný. ještě jednou dík

2.3.07, 13:13

Příspěvek 
Tak dík za rady, termostat byl na s..... , ani jsem nenašel všechny jeho části, tak jsem ho vyměnil. a budíky na palubovce jsem propoji drátkem a otáčkoměr jede zatím bez problémů.

5.3.07, 15:21

Příspěvek 
golda píše:
Tak dík za rady, termostat byl na s..... , ani jsem nenašel všechny jeho části, tak jsem ho vyměnil. a budíky na palubovce jsem propoji drátkem a otáčkoměr jede zatím bez problémů.

:D :D :D

5.3.07, 15:46
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]