|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Martin
|
roman heller píše: Nepér píše: ->asi regulátor... Já vyměnil rotor (za přesoustruženej) Tak já běhám za známýma aby mi to vzali na brus a ty napíšeš přesoustuženej...... . . .
Jsme ho taky doma sostružili.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
5.3.07, 19:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
roman heller
|
Martin píše: roman heller píše: Nepér píše: ->asi regulátor... Já vyměnil rotor (za přesoustruženej) Tak já běhám za známýma aby mi to vzali na brus a ty napíšeš přesoustuženej...... . . . Jsme ho taky doma sostružili.
když uděláš dobrý povrch tak je to v pohodě......brus je brus.....
|
5.3.07, 20:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo vemeš pásek vodního smirku 2000 a doleštíš miloš
|
6.3.07, 20:19 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
stačí to vzím na soustruhu pilníkem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.3.07, 20:32 |
|
|
Šemik
|
Sadra17 píše: :lol: stačí to vzím na soustruhu pilníkem
Tobě hráblo...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
7.3.07, 13:54 |
|
|
fert.j
|
jA DAL NOVEJ REGULATOR I S UHLUKAMA KTERY SOU JEHO SOUCASTI A OCISTIL KROUZKZ A DELA TO FURT ZKUSIL BYCH POAUTE NATAHNOUT KOSTRU PRIMO K BATERCE I OD SVETEL ATD. PROTOZE JAK JE TO AUTO SHNILY TAK JSOU TAM VELKY PRECHODOVY ODPORY.UVIDIM JAK TO DOPADNE
|
7.3.07, 14:35 |
|
|
škodař
|
Re: svetla plavou
fert.j píše: Mam provlem mam favo a kdyz rozsvitim tak mi plavousvetla jakoby pohasinaj a zas se rozzarej ale rychle za vterinu tak dvakrat nepohasnou o moc ale je to neprijemny zere to strasne oci a tohle dela cela elektrika v aute...diky za radu na traktoře to zkoušel tatík tak že to nastartoval pustil svjetla a odpojil baterku a díval se na svjetla jak svítíjou bez baterky a tak poznal kolik proudu dává alťas ale na autě stím zkušenosti nemám
|
9.3.07, 23:23 |
|
|
vopaje
|
Re: svetla plavou
škodař píše: fert.j píše: Mam provlem mam favo a kdyz rozsvitim tak mi plavousvetla jakoby pohasinaj a zas se rozzarej ale rychle za vterinu tak dvakrat nepohasnou o moc ale je to neprijemny zere to strasne oci a tohle dela cela elektrika v aute...diky za radu na traktoře to zkoušel tatík tak že to nastartoval pustil svjetla a odpojil baterku a díval se na svjetla jak svítíjou bez baterky a tak poznal kolik proudu dává alťas ale na autě stím zkušenosti nemám
To je síla-co dodat. čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
10.3.07, 10:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|