Autor |
Zpráva |
cervenkap
|
Rizení naklápění předcních světel u Fáva
Zdarec mám takovou záludnou otázku - lze vůbec u Fáva nahradit hydraulickou regulaci naklápění světel za jiný mechanismus ? Nejlépe elektroniku ? A to nejlépe tak, aby to poršlo technickou Předpokládám, že asi největší problém může být se světly jako takovými co ...
Pavel
|
23.3.07, 18:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Rizení naklápění předcních světel u Fáva
cervenkap píše: Zdarec mám takovou záludnou otázku - lze vůbec u Fáva nahradit hydraulickou regulaci naklápění světel za jiný mechanismus ? Nejlépe elektroniku ? A to nejlépe tak, aby to poršlo technickou Předpokládám, že asi největší problém může být se světly jako takovými co ... Pavel
Stávající náplň jde opravit pokud nemáš zlomenou hadici nebo přestřiženou
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.3.07, 18:30 |
|
|
Nepér
|
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
23.3.07, 20:12 |
|
|
Belial
|
Re: Rizení naklápění předcních světel u Fáva
Kristensen píše: cervenkap píše: Zdarec mám takovou záludnou otázku - lze vůbec u Fáva nahradit hydraulickou regulaci naklápění světel za jiný mechanismus ? Nejlépe elektroniku ? A to nejlépe tak, aby to poršlo technickou Předpokládám, že asi největší problém může být se světly jako takovými co ... Pavel Stávající náplň jde opravit pokud nemáš zlomenou hadici nebo přestřiženou
jak se to dá spravit prosím?
_________________ Favorit 136L r.v. 1989, 50KW
|
23.3.07, 20:52 |
|
|
Kristensen
|
musíš si udělat takovou vidličku aby jsi ty pístky co se strkaj do světel udržel vytažený, a naplníš je fridexem, potom dáš ovládání do 0 a taky ho naplníš pak na něj nasadíš hadičky a naplníš je aby tam nebyl nikde vzduch no a pak už jen stačí nasadit pístky s vidličkama a vytáhnout vidličky, jo a někdy je lepší nasadit na ty spoje motexy a stáhnout. Někdy to vydrží dýl než nový a někdy to je za měsíc v prdeli, nejlepší udělat dva dny před technikou. Jo a kup si někde pevný nervy Ale myslím že lepší než 700,- v prodejně.
|
23.3.07, 21:22 |
|
|
michalkatka
|
Kristensen, ale on chce vedieť či sa to dá nejako prerobiť na elektriku? dá a aj to z niečoho pasuje, aj som to niekde na webe už videl aj s postupom, myslým že to bolo s fabky...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
23.3.07, 22:32 |
|
|
Belial
|
nene, mě zajímalo jak opravit stávajíci hydrokonektory a odpověď mě plně uspokojila, děkuju
_________________ Favorit 136L r.v. 1989, 50KW
|
24.3.07, 21:44 |
|
|
michalkatka
|
Belial píše: nene, mě zajímalo jak opravit stávajíci hydrokonektory a odpověď mě plně uspokojila, děkuju
tak prajem úprimnú sústrasť - neopravíš to, ak tak na dva týždne... a nové vydrží cca 1 - 2 roky....
|
24.3.07, 21:47 |
|
|
Kristensen
|
michalkatka píše: Belial píše: nene, mě zajímalo jak opravit stávajíci hydrokonektory a odpověď mě plně uspokojila, děkuju tak prajem úprimnú sústrasť - neopravíš to, ak tak na dva týždne... a nové vydrží cca 1 - 2 roky....
A co je lepší? dvě hodiny se s tím pr**t aby to na technický šlapalo nebo každý dva roky před technikou vyhodit 700 za věc kterou stejně předpokládám nepoužívá, se podívej na naše silnice kolik lidí s naloženým autem ti pálej do očí ani nevěděj že to tam maj nebo jim to prostě nefunguje.
|
24.3.07, 23:24 |
|
|
michalkatka
|
Kristensen píše: A co je lepší? dvě hodiny se s tím pr**t aby to na technický šlapalo nebo každý dva roky před technikou vyhodit 700 za věc kterou stejně předpokládám nepoužívá, se podívej na naše silnice kolik lidí s naloženým autem ti pálej do očí ani nevěděj že to tam maj nebo jim to prostě nefunguje.
v tomto s tebou súhlasím, mne to tiež nefunguje, naposledy mi to na technickej odpustil, hovoril že to nefunguje skoro na žiadnom fave. napadlo ma to prerobiť na mechanické ovládanie, ale nebol na to čas, a elekticky by to tiež šlo...
|
25.3.07, 10:42 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to jsem rád zrovna to chtěl po mně jeden z rodiny spravit tak se na to vyprdnu raděj mu na tu TK zajedu a nové jsem snad někde viděl za 300 kč miloš
|
25.3.07, 11:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|