|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
kwiko
|
A o co chcete tu novu poistkovku uchytit...?
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.6.09, 08:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
kwiko píše: A o co chcete tu novu poistkovku uchytit...?
no oco asi udela plechovy drzak ne?
|
7.6.09, 14:47 |
|
|
Johnny
|
kwiko píše: A o co chcete tu novu poistkovku uchytit...?
jednoduse. prisel jsem na to se tistak te nove pojistkovky (nozove) pasuje to toho plastoveho drzaku stare pojistkovky (trubickove).
Nevite kde bych sehnal dutinky do konektoru takovy co jsou ve Fa?, myslim s dirou (samice). Je nejaky obchod co to prodava?, u nas o sadnem nevim co jsem se zatim ptal
_________________ to bylo dobre auto , k**va
|
12.6.09, 19:06 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Johnny píše: kwiko píše: A o co chcete tu novu poistkovku uchytit...? jednoduse. prisel jsem na to se tistak te nove pojistkovky (nozove) pasuje to toho plastoveho drzaku stare pojistkovky (trubickove). Nevite kde bych sehnal dutinky do konektoru takovy co jsou ve Fa?, myslim s dirou (samice). Je nejaky obchod co to prodava?, u nas o sadnem nevim co jsem se zatim ptal
kdyz uz se v tom chces vrtat tak ji udelej sklopnou je to aspon prehlednejsi
|
13.6.09, 05:13 |
|
|
mihal.dp
|
clanok na zamenu som uz napisal, len neviem kam ho poslat pisal som uz chipmenovi, snad sa ozve
|
5.7.10, 22:16 |
|
|
michalkatka
|
mihal.dp píše: clanok na zamenu som uz napisal, len neviem kam ho poslat pisal som uz chipmenovi, snad sa ozve
chipmen nemá na to čas, napíš Fatalovi, alebo Vikimu....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.7.10, 11:44 |
|
|
varok
|
Kdyby tady nějaký Johny alespoň napsal odkud je, tak by mu někdo možná poradil. V Havířově vím kde mají. Jinak v každé origo škodovce by měli mít, popřípadě objednat.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
8.7.10, 10:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|