Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 00:16

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Centrál 
Autor Zpráva

Příspěvek 
A,už je mi jasno.Mrknu na toa dám vědět.čus

1.10.06, 20:57
Pspvek Reklama

Příspěvek 
To bych ti byl moc vděčnej.Zatím díky moc a měj se. :wink:

1.10.06, 21:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Mrkni na toto,byl jsem si jist,že už jsem o tomto četl.
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=374
čus

1.10.06, 21:11

Příspěvek 
To je to co jsem našel,ale tam se píše jenom o zapojení.To co bych asi potřeboval tam jaksi nezveřejnil.

1.10.06, 21:26
Profil ICQ

Příspěvek 
Dane,není nic rychlejší,jak mu napsat na mail.čus

1.10.06, 21:46

Příspěvek Centrál
Zdar všichni,jsem tu zase po dlouhé době.Do dnešních dnů jsem nevyřešil funkci dálkového ovládání centrálu na Škoda Favorit Solitaire.Jak mi již napsal Vopaje na zmíněný E-mail jsem odepsal jenže se mi nedostalo odpovědi.Chtěl jsem se zeptat co se týče již zde napsaného spárování alarmu s dálkovým ovládáním jestli o tom někdo neví víc.Je to typ alarmu Quark umístěný za baterkou.Díky za každou odpověď

7.3.07, 17:36
Profil ICQ

Příspěvek 
Zkus eště zjistit výrobce, škoda jednu dobu montovala Meta System, ty bohužel spárovat nejdou, výrobce jako takovej podporu neposkytuje, nevím, jestli vůbec alarmy ještě vyrábí.
Eště sem se mockrát setkal s tím, že přímo v té ŘJ je příjmací anténka, která se docela často uvolnila, protože do toho chrstala voda, rozdělej tu škatulu a podívej se, jestli něco není volnýho, popř. jestli přímo na DPS není výrobce, nebo přesnej model.

7.3.07, 19:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Zkuš toto.
vložit klíček do spín. skřínky - poloha "0"
stisknout obě tlačítka ovladače současně (na dobu asi 12s) - blikajicí LED dioda zhasne
- uvolněte tlačítka - LEDdioda se rozsvití trvale
- vytáhnout pojistku -pozice č. 31 (napájení prijímače /radia/)
- po minim. 5s vložte pojistku zpět
- do 5s zapněte klič zapalovaní do polohy "1"
* do 5s stisknete libovolné tlačitko ovladače (3x po sobě na dobu min. 1s) - směrová světla krátce bliknou - řídicí jednotka se naučila kód ovladače

- uceni dalsich ovladacu od "*"

Možná ti to pomůže.čus

7.3.07, 20:41

Příspěvek 
Koukal jsem do knížky od Cedrycha a je tam ten alarm nakreslenej:Píšou tam,že je to typ Scario-Fighter-CB 77.Asi s tim někam budu muset zajet,kde dělají alarmy protože já jsem v koncích.

17.3.07, 16:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Dan1510 píše:
Koukal jsem do knížky od Cedrycha a je tam ten alarm nakreslenej:Píšou tam,že je to typ Scario-Fighter-CB 77.Asi s tim někam budu muset zajet,kde dělají alarmy protože já jsem v koncích.

A keď ti už ani to nepomôže, tak to vyhoď a kúp alarm za 1000kč a máš svatý pokoj..... :wink:
http://www.levnealarmy.cz/autoalarmy-1/cs584-detail-13.htm tento ti mozem len doporucit.... jednoducha montaz, znovuzamknutie, smerovky, ovladanie kufra, imobilizacne rele, otras. senzor.....

20.3.07, 12:38

Příspěvek 
Ahoj, mel jsem v aute presne ten stejny alarm (CB 77 Scario Fighter). Kdyz jsem auto pred 6 lety koupil tak taky nefungoval. Na chvilku pomohlo kdyz jsem ho vyndal a cely poradne vycistil (uvnitr to bylo cele zoxidovane). To pomohlo tak na rok a pak uz fungoval jenom kdyz se to ovladani dalo az uplne k te ridici jednotce :-). Tak jsem ho nakonec vyhodil a dal tam od Jablotronu AKCENT 320 a je pokoj.

P.S. Uz v te dobe to zadnej opravar nechtel moc opravovat. On je to puvodne nejaky italsky alarm co skodovka koupila a davala je jako extra supr vybavu.

21.3.07, 12:50

Příspěvek 
Čau všichni...koupil jsem Forman Solitaire s alarmem Fighter CB77, ale v klíči jaksi nebyla baterie...
můžete mi někdo říct jaká baterka tam přijde?...ve škodovce vědí kulový.
Dík a čau

28.3.07, 13:58
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2