|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Simon
|
Vadný startér?
Prosím o radu? Často se mi stává, že spouštěč otáčí motorem velmi pomalu - motor nenaskočí, a když to opakuji několikrát za sebou, vždy třeba napotřetí chytne - startér funguje jakoby normálně. Tak nevím co to může být? Vadné uhlíky ve startéru?
|
2.4.07, 14:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
Uhlíky, komutátor, šluslé vinutí (ale to by spíš jelo houpavě), nebo někde velký přechoďák - často v kotvě...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
2.4.07, 14:53 |
|
|
Buldog
|
Můžou taky být vylágrovaný pouzdra ve kterých se otáčí rotor a rotor může drhnout o stator,ale to už je extrém ale možný.
_________________ Žlutá Š 105 LPG
|
2.4.07, 18:00 |
|
|
Simon
|
takže teda na 100% spouštěč, no já nevím jestli si troufám na nějakou jeho opravu...Hádám, že se do toho pustím a skončí to tak, že budu muset koupit novej
|
2.4.07, 18:30 |
|
|
Drak
|
Než se pustíš do startéru, tak bys měl nejdřív překontrolovat silový vedení od baterky ke startéru, opucovat oba konce káblu, ukostření od baterky na kastlu, ukostření motoru (u 120 pod alternátorem, u fa na převodovce) a napětí baterky naprázdno a při startu, pak teprv běž dál.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
2.4.07, 19:19 |
|
|
michalkatka
|
Drak píše: Než se pustíš do startéru, tak bys měl nejdřív překontrolovat silový vedení od baterky ke startéru, opucovat oba konce káblu, ukostření od baterky na kastlu, ukostření motoru (u 120 pod alternátorem, u fa na převodovce) a napětí baterky naprázdno a při startu, pak teprv běž dál.
tak tak, súhlasím....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.4.07, 20:28 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|