|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
luiss
|
zhasla palubovka
zdar.mám problémek.zničeho nic mi zhasla palubovka u oktávky 1.9 tdi.r.v. 99. Pokud by to nebyly pojistky,nevíte čím by to mohlo být?
|
4.4.07, 09:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kikan
|
Asi ti dohořely svíčky Teď vážně - co ti zhaslo osvětlení budíku, nebo nesvítí kontrolky?
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
4.4.07, 11:07 |
|
|
luiss
|
kontrolky jdou,počítač jde,jen budíky mi zhasli
|
4.4.07, 13:34 |
|
|
Vašek Tábor
|
Tak to bych viděl na pojistku, buď je tam samostatná na osvětlení, nebo to může být napojené na jednu obrysovku. Kostra bude společná pro všechno, takže to by ti pak nešly ani kontrolky.
Anebo ještě závada na stmívači, jestli ho tam máš. Buď ho máš úplně stažený, nebo úplně vyhořelý. to by šlo proměřit, jestli jde napětí jen k němu, nebo i skrz něj.
_________________ Mazda 323, červená
|
4.4.07, 14:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
taky bych viděl ten stmívač, jde vyloupnout a proměřit, pojistka na osvětlení přístrojovky ta tam není to by asi nešli obrysovky miloš
|
4.4.07, 14:47 |
|
|
luiss
|
pojistky jsou v pořádku,měl jsem vyloupnutou tu ovládací jednotku na světla,ale moc tomu nerozumím,dám to nějakému autoelektr. ať se mi na to koukne.Teda jestli najdu někoho. Byl jsem u dvou a ti s tím nechtěli mít nic společného. Do autor.servisu se mi dvakrát moc nechce.
|
4.4.07, 19:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ještě to může být začátek konce přístrojové desky, pokud je číslo desky 1U1919034G nebo 1U1919034C, tak to tam padá postupně nebo naráz a umí zkolabovat celá, ale auto jede, na vrakecu prakticky nesehnatelná jen v MB za osmičku a dělá to i ten ročník 98-99 výrobní vada miloš
|
5.4.07, 07:22 |
|
|
luiss
|
tak to je super,kde bych měl hledat to číslo desky? je to někde vidět,nebo to musím rozdělat?.
|
5.4.07, 09:49 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
musíš rozdělat miloš
|
5.4.07, 17:58 |
|
|
luiss
|
nemáte někdo el.schéma toho ovládání světel? když ho vyloupnu,je tam svorkovnice s kontaktama a s číslama(myslím).Logicky jedny jdou od pojistek do ovládání a druhé kontakty jdou k přístrojům.Potřeboval bych vědět který patří pro stmívač.
|
6.4.07, 08:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|