|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Strobáč na seřízení předstihu
Autor |
Zpráva |
Ales Slama
|
Martin píše: To si uděláš takové dva ohnuté plechy tvaru půlkružnice a připájíš je na krokodýla a vždy dáš krokodýla na 1. nebo 4. kabel.
Dík moc, myslel jsem si to, ale chtěl jsem si to ověřit, ještě kdyby tak tady někdo byl kdo už to stavěl a řekl své zkušenosti.
_________________ Škoda 125L
|
6.4.07, 18:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
To je tak jednoduché zapojení, že to musí fungovat napoprvé. Já jsem stavěl s klasickou výbojkou a měničem, protože jsem měl doma disko-stroboskop. To je trochu složitější, musel jsem motat trafo, ale toto zapojení s LED je opravdu jednoduché.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
6.4.07, 18:30 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Toto vypada skutecne nejlip ale zarazi me k cemu tam sou 2 svitivy diody Nejen ze sou zbytecne drahy, ale i se tim zhorsi uhel vyzarovanyho svetla ne? Nestacila by jedna?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.4.07, 20:55 |
|
|
Martin
|
Vidíš to, já dybych to dělal, tak bych jim tam dal klidně i 6. S tím úhlem nevím jak si to myslel, ale když dáš 2, budeš mít větší jas. Pokud bys dal jenom jednu, tak třeba nenastavíš předstih za denního světla.
Myslím si, že na tento učel by se perfektně hodila tato:
http://www.gme.cz/index.php?action=vypi ... 1227127268
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
7.4.07, 07:22 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No jo uz sem si to uvedomil, mas pravdu. Ja myslel ze by LED osvetlovala pouze uzkym kuzelem svetla tu rysku.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.4.07, 10:09 |
|
|
|