Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 00:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Fakticky už z toho zešílim! 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tak jsem se řídil tvou radou a přešel jsem opět do smířlivého stavu :lol: Ale dalo to dost práce...
No, včera to už zase začalo škubat jak nevimco... Udělal jsem poslední věc, zapojil otáčkoměr a původní sovětský kondenzátor o kapacitě 0.28uF jsem nahradil československým kondem původně pro užovku o kapacitě 0.24uF a zatim to vypadá skvěle! Na jedny kontakty už Leonid najel přes 20km a ještě nezaškubal :wink: :wink: :wink: Takový kilometrový výkon se mi už dlouho nedařilo dosáhnout :D

8.4.07, 07:48
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tak jsem ještě jednou měřil ten sovětský kondenzátor a na 99procent jsem si jist, že to bylo jím - kapacitu má sice pěknou, ale za studena má svod 18kohmů :!: a za tepla dokonce jen 3kohmy :!: :!: :!: Že jsem ho já blbec nezměřil na svod hned... :oops: :oops: :oops: Co já se s tím zapalováním navztekal... Ale nikdy mě nanapadlo že by byl špatný kondenzátor. No což, aspoň vím, že i kondenzátor může být vadný :shock:

8.4.07, 08:15

Příspěvek 
Nojo, tangens delta, to je prevít :wink:

8.4.07, 09:28
Profil ICQ

Příspěvek 
No ono to tím kondenzátorem fakt bylo, už to má najeto cca 100km a ani jednou to neškublo... A to prosím celých těch 100km na turecké kontakty :!: A startuje to taky ochotněji :D :wink: :D :wink:

Jen je ješte jedna zcela teoretická možnost, že se to nezlepšilo díky tomu novému kondenzátoru, ale proto, že ty turecké kontakty ochraňuje samotný Alláh :lol:

9.4.07, 10:31
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2