Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 13:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 problem na elektrine skoda 120L 
Autor Zpráva

Příspěvek problem na elektrine skoda 120L
nazdarek :)
mam skodofku 120L 1988, a mam v poslednej dobe nejake problemi, najprv sa mi pokazil rozdelovac vymenil som ho, potom sa mi rozsipal alternator, vymenil som ho, nakoniec mi prasklo tesnenie pod hlavou teraz som ho vymenil nastavil, ventile, predzapal, proste vse, a nejde mi natocit auto, ked otocim kucik do polohy 1 tak sa mi nazapnu kontrolky ani nepohnu rucicky, nejdu mi smerovky, sterace, ani fukar kurenia, ked chcem nastartovat tak sa pretoci starter jak keby ze je vybita baterka,( ta vybita neni 100%) a zablika mi kontrolka rucnej brzdy...
kontroloval som poistky a su ok, svetla mi svieta normalne
nestretol sa s tym niekdo uz? nevie niekdo poradit co by to mohlo robit?

Naposledy upravil 6sixx6 dne 20.11.10, 22:10, celkově upraveno 1

20.11.10, 20:14
Pspvek Reklama

Příspěvek 
máš dobře očištěny kontakty na baterce popřípadě na startéru vyděl bych to na přechoďák když říkáš že je baterka OK

20.11.10, 20:51

Příspěvek 
špatná lkostra - na baterce, na motoru...co to znamena, ze neni vybita baterka? Jake je na ni napeti naprazdno + pri pokusu o nastartování?
+ změň si název tématu na nějaký smysluplný..

20.11.10, 21:05

Příspěvek 
CROWACK píše:
špatná lkostra - na baterce, na motoru...co to znamena, ze neni vybita baterka? Jake je na ni napeti naprazdno + pri pokusu o nastartování?
+ změň si název tématu na nějaký smysluplný..

no baterka je dobra, kapacitne aj napatovo, ja som skusal aj druhu baterku na tom a robilo to iste co ta, spatna k ostra na motore?

20.11.10, 22:13
Hliník navždy.

Příspěvek 
Kostra z baterky na karoserii a z pricky motoru na motor. Je dobry dat primo kabel z baterky na motor.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

20.11.10, 22:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Matthes píše:
Kostra z baterky na karoserii a z pricky motoru na motor. Je dobry dat primo kabel z baterky na motor.

zajtra na to pozrem, dufam ze to bude to, lebo ma klepne z toho auta, opravim jednu vec a 4dalsie sa zase doseru.. :D

20.11.10, 22:40

Příspěvek 
Alebo aj KO spínačka...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

21.11.10, 08:30

Příspěvek 
no prva poloha vyriesena, secko svieti, zly kontakt v poistkovej skrinke, ale ten starter stale tak ide na ho**o,
inak som si vsimol ze ako som vymenil to tesnenie tak ide tazko tocit remenicou aj ked tam nemam sviecky, predtym to islo omnoho lahsie nez bolo to tesnenie prasknute, fakt to ide dost tazko racnou som to tocil a ide to tazko, moze byt ze to zen starter neutiahne? alebo moze byt chyba ina? skusim to roztlacit a uvidim ci to pojde

21.11.10, 15:22

Příspěvek 
jo to je dost pravděpodobny zkus to třeba roztáhnout taky jsme to tak řešili na jednom motoru a pak už to jelo v pohodě,asi budou orezlé vložky zkus tam do válců dál trochu oleje

21.11.10, 20:09
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]