|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Je nakej rozdil VN kabelu Favo a S120
Autor |
Zpráva |
Dr Meduza
|
Je nakej rozdil VN kabelu Favo a S120
Je v tech kabelech nakej rozdil ?
Ja jenom ze na 120 stojej 140Kc a na Favo stojej 240Kc
|
20.4.07, 20:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Tak to bude asi jinej výrobce. Favo kabely mají eLkové koncovky na hlavici rozdělovače a cívce, jinak jsou stejný.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
20.4.07, 20:27 |
|
|
Dr Meduza
|
vyrobce je Tesla
takze muzu s klidem koupit ty levnejsi jo ?
|
20.4.07, 20:31 |
|
|
Martin
|
No jestli to máš do Favorita, tak nejspíš musíš koupit ty na Favorita, možná by se tam potom nevešly.
|
20.4.07, 20:35 |
|
|
Martin
|
Jak se liší můžeš vidět tady:
http://www.tesla-blatna.cz/cs/zapalovac ... ly-pro-409
Ty na Favorita můžou být třeba z nějakýho lepšího materiálu, optimalizivaný na elektronický zapalování. Já mám na 120-ce kabely právě pro Favorita na LPG.
|
20.4.07, 20:40 |
|
|
Kristensen
|
No já jsem našel zatím jen rozdíl v koncovkách a odporech, jinak pokud by někdo laboroval s kabelama tak rovnou vynechte žlutý, mě ty žlutý vydržely vždycky měsíc a bylo po nich, měl jsem je 3x, auto vždycky přestane jet prostě najednou zdechne, naštěstí jsem vozil náhradní takže jsem je přehodil a zase to jelo jak švýcary. Jedině černý a nebo modrý, to mám odskoušený že ty fungujou. Jo a ty žlutý mám dojem že jsou nějaký americký (bych řekl že spíš polský )
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.4.07, 23:35 |
|
|
martanc
|
Kristensen píše: No já jsem našel zatím jen rozdíl v koncovkách a odporech, jinak pokud by někdo laboroval s kabelama tak rovnou vynechte žlutý, mě ty žlutý vydržely vždycky měsíc a bylo po nich, měl jsem je 3x, auto vždycky přestane jet prostě najednou zdechne, naštěstí jsem vozil náhradní takže jsem je přehodil a zase to jelo jak švýcary. Jedině černý a nebo modrý, to mám odskoušený že ty fungujou. Jo a ty žlutý mám dojem že jsou nějaký americký (bych řekl že spíš polský ) na skodovky uz je skoro vsechno polsky a stoji to za h...o
|
21.4.07, 12:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|