Autor |
Zpráva |
buldozerxxx
|
imobolizer felicie
lidi nemate nekdo nejakou fintu jak po doma odpojit imobilizer...mam na moji feldu 1.3 mpi novou jednotku ale nemam k ni nic ..proste holou a kdyz ji dam do auta tak chytne a chcipne..vag mi napise ze ridici jednotka blokovana.je mi jasny ze je to imobolizer ale krabicku od nej ani klicky s chipem uz dohledat nejde..tak se chci zeptat zda to nejde nejak proste odpojit nebo obejit..mam VAG-304 ...tak treba s tim ..diky za rady...
|
2.2.11, 20:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: imobolizer felicie
ne nejde to, musel bys znát pin (ten s tvojim vybavením nevyčteš) a nakodovat novej klíč nebo sehnat klíč a immo jednotku z jinýho auta
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.2.11, 20:52 |
|
|
buldozerxxx
|
ale slysel jsem ze to jde nechat nekde odblokovat ten imobilizer jako vyrusit..popripade kolik to muze stat ....
|
2.2.11, 21:35 |
|
|
namestek000
|
I u felicie se da vycist PIN immo je na to soft i kabel. Ja to mam a funguje to. Takze pak jednoduse prez vag prispusobis jednotku ke klicku.
_________________ Autoopravař. brzdove centrum ATE Podlipného 9-11 praha 8 Libeň
PO-CT 7.00-16.30 hod
PA 7.00-15.00 hod
|
3.2.11, 04:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
buldozerxxx píše: ale slysel jsem ze to jde nechat nekde odblokovat ten imobilizer jako vyrusit..popripade kolik to muze stat .... ne nejde to, leda že bys byl čiptuner a přemakal soft v jednotce motoru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.2.11, 06:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
buldozerxxx píše: ale slysel jsem ze to jde nechat nekde odblokovat ten imobilizer jako vyrusit..popripade kolik to muze stat .... stojí 36OO až 46OO, umím to i za dva, ale co zde píšete je pěkná blbost, pokud vyměníš řídící jednotku u MPi tak vemeš vag a přizpůsobíš ji žádný pin není potřeba , napáchneš vag spojíš se s adresou 25, přizpůsobení, vymazat adaptační hodnoty, uložit, vypnout zapalování na 3O s a hotovo miloš
|
3.2.11, 10:02 |
|
|
michalkatka
|
Imo odpája iba čerpadlo, alebo celú RJ nedalo by sa napojiť čarpadlo mimo RJ
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.2.11, 12:42 |
|
|
varok
|
Jak mi chtěli ukrást nedávno feldu, tak u spínačky je takový kroužek snímání kodu z klíčku. Nešlo by to ošefovat tím? Třeba to propojit?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
3.2.11, 12:52 |
|
|
kwiko
|
imo je prepojene len s RJ, a ta potom asi odpaja vstrekovace.
Cerpadlo s tym nic nema (nikdy som ale nesledoval ako je cerpadlo vlastne zapojene, asi tam je niekde v cerpadle tlakovy spinac ) Vychadzam, ze som imo na felmane vyradil vymenou RJ s motorovou kabelazov (pri hladani zavady) za bez ima, nijako inak som kabelaz neupravoval a funguje, krabicku s imom, ako aj antenu tam stale...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
3.2.11, 13:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: Imo odpája iba čerpadlo, alebo celú RJ nedalo by sa napojiť čarpadlo mimo RJ michale imo odpája vstřikování a čerpadlo miloš
|
3.2.11, 15:16 |
|
|
michalkatka
|
pokiaľ aj vstrekovače tak nič, ja len viem že Feldy s podtlakovým LPG jazdia aj bez ima...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.2.11, 19:35 |
|
|
buldozerxxx
|
Moc dekuji všem za rady a hlavne Milošovi .....udelal jsem s imobilizerem jak mi rekl a normalne to funguje jak ma....perfect..... DIKY
|
18.2.11, 15:31 |
|
|
varok
|
Já jsem myslel, že ten imobilizér je přímo v ŘJ, ale asi před týdnem jsem našel pod palubkou takovou černou krabičku, do které vede drát z toho kroužku u spínačky. Takže to imo je asi zvlášť a jen propojené s ŘJ.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.2.11, 16:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: pokiaľ aj vstrekovače tak nič, ja len viem že Feldy s podtlakovým LPG jazdia aj bez ima... jedou protože nepotřebujou ani čerpadlo ani vstřikovače, miloš
|
18.2.11, 16:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
buldozerxxx píše: ale slysel jsem ze to jde nechat nekde odblokovat ten imobilizer jako vyrusit..popripade kolik to muze stat .... , no problém 4OOO + dobírka miloš
|
18.2.11, 20:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|