|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Felicia 1,3 mpi porucha elektriky
Autor |
Zpráva |
Hammy
|
Felicia 1,3 mpi porucha elektriky
Ahoj všem, potřeboval bych radu. Po zamčení auta na dálku zustala svítit leva strana směrovek. Zhasne to po vytažení pojistky č.15. Ale když dám svměrovku levou bliká budík u otáčkoměru. Okna jdou otevírat i zavírat bez klíče ve spinací skříňce a přední mlhy jsou taky v tahu. Dík za pomoc Petr
|
15.6.10, 11:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
vyliat vodu z poistkovej skrinky nepomaha?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
15.6.10, 12:08 |
|
|
Hammy
|
darklord píše: vyliat vodu z poistkovej skrinky nepomaha? Ahoj, do auta mi vůbec nezatéká. netuším roč to dělá. Alarm makal normálně. Zařvala i levá zadní lampa jak to svítilo.
|
15.6.10, 12:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já si myslím že ta dálka asi odchází miloš
|
15.6.10, 18:01 |
|
|
Hammy
|
slovacek.milos píše: já si myslím že ta dálka asi odchází miloš Zajímavé je, jsem tu pojistku asi před hodinou vrátil a všechno šlape jak má. Je pravda, že to udělalo po dešti a teď nepršelo snad dva dny, tak snad to nakonec bude vlhko v tom pojistkovém panelu. Ale mokro v autě nikdy nebylo. Mám docela strach, aby nám ta naše žabka nevyhořela. A alarm i centrál taky jedou jak mají. Dík za rady
|
15.6.10, 19:16 |
|
|
varok
|
Nebo jestli tam není studeňák. Ale kamarád z práce mi říkal, že feldy už nemají pájené pojistkové panely, tak nevím. Nebo nějak zaoxidované.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
15.6.10, 19:36 |
|
|
Hammy
|
varok píše: Nebo jestli tam není studeňák. Ale kamarád z práce mi říkal, že feldy už nemají pájené pojistkové panely, tak nevím. Nebo nějak zaoxidované. Dík. Pokusím se kouknout jestli tam neteče a na ty ko kontakty.
|
15.6.10, 19:42 |
|
|
Hammy
|
lord_sef píše: feldova pojistkovka jsou takove folie a na nich vedene kontakty, spoje atd... a tech folii je tam docela dost na sobe:) takze kdyz se tam dostane voda, muze to nejak treba zkratovat mezi foliema Dík, snad je to jen ten panel a nebude se muset rozebrat víc věcí. Jinak k felďáckému vnitřku...ve fávu docela dobré. Jen jsem to ještě nepotkal i s čalouněním dveří.
|
15.6.10, 22:08 |
|
|
varok
|
Jojo, kamarád říkal, že fáčka mají klasický plošný spoj, ale feldy mají už jen jakésy folie, které spojují jednotlivé relátka, pojistky apod. Když mu to jednou odvalilo baterku, celé to prý rozebíral a čistil. Dupačka na celý týden. Má ale tu novější feldu r.v. myslím 98 nebo 99, už nevím přesně. Jestli to tak mají i starší feldy nevím.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.6.10, 17:09 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
starsi felicie by tam meli mit v nekolika vrstvach obycejne poohybane plisky vyvedene do spravnych pozic
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
16.6.10, 17:57 |
|
|
Capricorn
|
Jo to je tak od začátku výroby Fel... ty už pájený pojistkovky nemají. Je to tam jak psal 21lucas.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
16.6.10, 18:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
varok píše: Jojo, kamarád říkal, že fáčka mají klasický plošný spoj, ale feldy mají už jen jakésy folie, které spojují jednotlivé relátka, pojistky apod. Když mu to jednou odvalilo baterku, celé to prý rozebíral a čistil. Dupačka na celý týden. Má ale tu novější feldu r.v. myslím 98 nebo 99, už nevím přesně. Jestli to tak mají i starší feldy nevím.
je to jedno feldy maji furt stejnou a jsou to měděný pásky taky sem to rozebíral a sušil
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.6.10, 18:49 |
|
|
JKr
|
Re: Felicia 1,3 mpi porucha elektriky
Konečně se našel někdo, kdo potkal podobný problém. Felda rv.2000 s origo alarmem.
Už kolikrát jsem přišel k autu a blinkr svítí. Podle mě to má jednoznačně souvislost s alarmem. Pokud auto zaalarmuju a odalarmuju, blinkr zpravidla sám zhasne (probliknutím alarmu). Někdy se mi to ale stane při odalarmování a rozjedu se se svítícím blinkrem. V takovém případě nepomůže než zastavit, chcípnout, zaalarmovat, odlalarmovat a pak je vše OK. Zatím nevím jak na to mám jít, protože v servisu mi řekli, že musim přijet, když to bude svítit, což je jaksi u náhodné poruchy značný problém ...
Souvislost s deštěm jsem nesledoval. Dnes se mi to zase stalo. Během jízdy byla opravdu mírná kratičká přeháňka. Jak ale píše "Hammy" pojistku jsem nevytahoval, budík nemam ověřen, el. okna nemám. Víc poreferuju později. Jen se mi nějak nezdá, jak by bylo možný, aby se zateklá voda zaalarmováním a odalarmováním opravila. Mě to spíš připadá jako váznoucí relé či signalizaci alarmu na chybu... Nemohla by být v alarmu např. špatná baterka?
Prosím poraďte. Díky.
|
19.5.11, 22:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|