Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 00:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 VAG porada 
Autor Zpráva

Příspěvek VAG porada
Ahoj

Chcel by som poradiť kde mam objednať v SR vag káblik na fabiu 2001 , popripade dajaky program na diag by bodol . A či sa dá vyčítať aj mapa motora "niečo ako chip" popripade upraviť , ale dolezitejsie by bolo na u
tu diag . Ďakujem

18.8.11, 10:39
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: VAG porada
http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 10095.html třeba zde

na nějakou mapu motora a čip si nechej zajít chut, :wink:

18.8.11, 11:19

Takové levné káblíky jsou jen na přečtení chyb v paměti závad, na mazání chyb a drobnější operace. Na úpravy parametrů motoru musí být speciální přístroje v hodnotě několika desítek tisíc.

18.8.11, 19:40
rejpal

Seš si jistý?

18.8.11, 19:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

kl kabelm jde párvěcí přepsat ale musíš vědět kanály a loginy, známá je třeba startovací dávka u TDi kdy loginem aktovuješ kanál a pak přepášeš a uložíš hodnotu,

kl kabelem přepíšeš
řj motoru ale zas musíš mít ten správný program otázkou je kde ty prográmky pořád brát, jsou to pěkné pálky :wink:

19.8.11, 14:12

no tak na ten chip sa vykašlem , 5kw do + no neviem , objednám ten Kl bude stacit na citanie chyboveho kodu a mazanie , popripade pozriet nejake info ... ďakujem

20.8.11, 20:51

varok píše:
Takové levné káblíky jsou jen na přečtení chyb v paměti závad, na mazání chyb a drobnější operace. Na úpravy parametrů motoru musí být speciální přístroje v hodnotě několika desítek tisíc.

Ak sa bavime o motormanagemente SIMOS 2P/3P tak je to dobra hlupost. Ak mikropajka a blby eprom programator stoja desiatky tisic tak som potom milionar. To co stoji desiatky tisic je software potrebny na upravu onych map ktore vycitas hardwarom za cenu radov stokorun. A vsetci vieme ze ukradnut software nieje az taky problem ako ukradnut hardware. Ked nevies tak netrep ;)

20.8.11, 23:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

darklord kdybys věděl o nějakém progámku jak něco uptavitnebo přepsa tak napši na sz, já mám jen feldu MPi ten reset, hodí se to že když ji přepisuješ tak se zastaví u položky třeba 132 a ty víš že je KO, pak je úpotřeba přepisovat i HTP když pořád odchází lambády a podobně

21.8.11, 17:25

milos: nie, nemam ziadny sw ktory to urobi po kabli. Ak ta zaujimaju programy na upravu jednotiek tak spomeniem Galetto, ECM2001 a WinOLS. Ale ani jeden nieje lacny. Galetto dokonca vie upravovat jednotky aj skrz kabel, ale to musi dana jednotka podporovat. HTP ani nic starsie po kabli nejde a nepojde. Jedine vypajkovat cip, precitat, upravit program resp mapu, napalit novy cip a napajkovat.

21.8.11, 22:09
Mistr mechanik

já si kdysi našel maníka a ten mi řekl cca za 8OO mi přepíše vstřikovací dávku u MPi a přidá předstih, to vše oyčejným KL kabelem,

vše na počkání a zvedne se mi výkon o 5 kW,

nakonec to dopadlo tak že si majitel vybral cimbu a ti přijeli až do strážnice a nacimbili auto na místě

mám osobně názor že když resetem u MPi obyčejným kabelem přepíšeš zhruba 24O hodnot v řj motoru tak to jde přepsat i na vyšší výkon

22.8.11, 06:14

Keby to slo tak sa tu ludia nepajkuju s epromkami ;)

22.8.11, 08:00
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]