Takže před asi 2 měsici se mi při jizdě skratovala pojistka čislo 20 dozvěděl jsem se že to je od řidici jednotky. Auto prostě zničeho nic přestalo jed pojistku jsem vyměnil a jezdil jsem dale. od teto doby mi střidavě na přepinači plynu svitili ledky a nesvitili nyni již nesviti.
Auto ale stale jezdilo dnes však přestalo jed uplně zničeho nic mi na křižovatce chciplo zjistil jsem že je vypalena pojistka čislo 20 skratovala při použiti blinkru. nyni skratuje už jen jak otočim kličem na jedničku a chce začit pumpovat lpg cerpadlo. nevim co mam dělat jestli vyměnit ridici jednotku.
Nutno podotknout že mi do auta chcalo, nyni jsem už zasilikonoval čelni sklo takže už nechčije ale asi to možna chcalo přez pojistky protože voda byla jen u spolujezdce ... a kapalo to kolem dolniho rohu čelniho skla ....
Všem moc diky za rady
22.8.11, 22:09
Reklama
Reklama
darklord
Re: Při startovani skratuje pojistka č. 20
Skoda 120 nema 20 poistiek. Skutok sa nestal.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
23.8.11, 08:18
kwiko
Re: Při startovani skratuje pojistka č. 20
to bude aj tym, ze v 120ke vymena RJ sa robi prepisom na Dopravnom inspektorate Ktohovie co za kocar ho trapi....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 42 návštevníků