Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 00:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Octavia -přidání dálkového ovládání 
Autor Zpráva

Příspěvek Octavia -přidání dálkového ovládání
Prosím o pomoc.Mám Octavii,která má centrální ovládání zámků.Ale díky,že se mi nechce pořád chodit k autu,tak bych si rád nainstalovat dálkové ovládání.Jen netuším jak ho tam zapojit.Poradíte mi prosím někdo.Slišel jsem o nějakém odpůrku.Když by někdo věděl dát radu i o barvě drátu kam co zapojit tak to bude super.

26.8.11, 13:55
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Octavia -přidání dálkového ovládání
Jak je to v octavii barevně odlišeno nevim, ale potřebuješ řj dálky, tu připojíš na napájení a pak z ni lezou dva dráty jeden pro odemknutí a druhy pro zamknutí, na jeden vrazíš odpor tuším 120ohm a spojíš k sobě. A ten jeden jedinej musíš dát na správný pin řj centralu. Cena podle dalky, mě to vyšlo na 1200,- a asi dvě hodinky práce.

26.8.11, 14:35

jen upřesním, stačí ti jakýkoli dálkové ovládání nic speciálního na octavku. Já to připojuji u A slopku dole, je tam veškerá potřebná kabeláž. Od směrovek i od spínače. Odpor musí být 180 Ohmů. Pokud budeš ještě chtít i barvy vodičů tak se ozvi.

1.9.11, 20:02

http://aukro.cz/dalkove-ovladani-bx-10- ... 73568.html

já mám něco takového na feldě už asi 3roky a naprosto bez problémů. Připojuje se to normálně na odemykací vstup řídicí jednotky centrálu - resp. paralelně ke odemykacímu spínači v některém z předních serv.

2.9.11, 09:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]