Zapojení varovných blinkrů z Felicie Moc prosím o pomoc
Dobrý večer,
s kolegou jsme si koupili do práce Forman van...prošel docela velkou opravou včetně nového motoru...defakto nebylo mnoho problémů ale nečekal bych, že největší problém bude tento:
Původní majitel započal výměnu interiéru z favorita na felicii....bohužel to zbastlil a nedodělal a rádi bychom to dodělali...
Je tam palubní deska kompletní z felicie, páčky i volantu a všech spínačů kromě zapojení blinkrů, vše to začíná u spínače tlačítka varovných blinkrů...na internetu jsem našel pár schématu ale podle něho to nefungovalo...samozřejmě jsem použil relátko u felicie a zkrátka vše co jsem se dočetl...ale už inspirace došla...
Moc vás prosím, nemáte někdo s tímto problémem nějaké zkušenosti, nevíte kam se obrátit... ))
Mnohokrát děkuji za jakoukoliv radu...
M
P.S: ještě jedna asi důležitá věc...
po zapojení dle tohoto shématu :
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=341blinkry nefungovali, když jsem zapnul spínač varovných světel tak na přístrojové desce se rosvítila kontrolka a když jsem na páčkách zapnul blinkr tak fungoval....když jsem varovné vypnul zase nefungovalo nic...
Následně jsem ještě zjistl, že nefunguje klakson, světelná houkačka, brzdová světla...když je klíček v poloze 0...pojistková deska je nová...včetně pojistek (pakliže nějaká nepraskla) ... akorád se rozebírala spínací skříňka, tak jestli problém nemůže býti tam...špatně zapojených kabelů...i když teda nevím jak jinak by to mělo býti zapojené....
je tedy možné, že tento problém by mohl souviset s nefunkčností mého zapojení blinkrů?
Díky moc všem...