|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
amperone
|
Poklesy napětí
Přivezl jsem si starší Fábii 1,4 16V a při první noční jízdě jsem zjistil, že při téměř každém razantnějším pohybu volantem poklesne napětí, pozhasnou na okamžik všechna světla i rádio. Snížení otáček nepozoruji a dělá to i při vyšších otáčkách nejenom na volnoběh. Čím to může být?
|
29.11.11, 21:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Snímačem otáček volantu. Na Fábii častý problém.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
29.11.11, 23:19 |
|
|
onakvee
|
Re: Poklesy napětí
Pre istotu to daj aj na diagnostiku, postup je tu uz niekolko krat pisany od milosa, staci pohladat
_________________ Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015 Seat Leon II 1.6 MPI 2008 Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času VW Touran 1.9 TDI 2006 do času VW Polo 1.2 12V 2006 do času Fabia 1.9 SDI 2001 do času
|
30.11.11, 14:32 |
|
|
petr petr
|
Fábie má elektrické servo, takhle se to chová normálně. Prostě když prudce zatočíš rychle naroste odebíraný proud serva a všechno pohasne na chvíli. Když prudce netočíš odebíraný proud není velký a úbytek napětí je nepatrný, tak to moc nebliká.
|
1.12.11, 03:28 |
|
|
Dawid130
|
Když to udělá na volnoběh a stojícím autě tak beru je to normální. Ale během jízdy jsem toto nikdy nepozoroval, takže mě to normální nepříjde.
|
1.12.11, 22:34 |
|
|
amperone
|
To s tím elektrickým servem mi taky takhle vysvětlili v servisu. Je pracda, že na to má podstatný vliv nabití baterie. Když jsem jí cca 12hod nybíjel, tak nabitá baterie vyrovná proudový pokles při spuštění serva a není to tak razantní bliknutí, ale protože na to nejsem zvyklí, tak to pořád vnímám. Při vybité baterii to tedy houpalo pořádně, že jsem šel kontrolovat spoje vodičů, jestli není něco volného...
|
2.12.11, 15:08 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|