neotvira mi zadni pravy zamek s centralem na fabii.nejde zkusit treba nejakej sok mu dat aby se zkusil pohnout
10.12.11, 18:15
Reklama
Reklama
ondra A.
Re: pomooc
To jsem měl na fábce také jemnuje se to zaseknutí západky safe. (ale nemusí to bejt jenom to) A nepomohlo nic jiného než dveře odstrojit a zámek zevnitř celej vymlátit a dát novej. Hrozná práce.
_________________ Základní diagnostika Praha 6 a okolí
10.12.11, 18:48
21lucas
Ignorant pravidel
neni na zamku nejaka bezpecnostni dirka kterou jde zamek otevrit?
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
10.12.11, 19:52
davemo
Taky mám stejný problém na stejných dveří akorát mně šli otevřít klikou zevnitř potom oddělat tapec sundat stahovačku i s plechem odstrojit a z boku odšroubovat dva torxy a zámek dát nový cena na moje auto 980kč na fabii možna levnější a dostupnější
_________________ Škoda felicie 1.9D combi 47KW rv.96 Prodáno Seat toledo 1.9TDI sedan 66KW rv.2004/12 (2005)
11.12.11, 13:06
petr petr
1. Podívej se na dráty co jdou v průchodce do dveří jestli není nějaký upadnutý. 2. Zkus otevírat dálkovým a zaroveň bouchej v místě zámku (můžeš mít štěstí a odskočí) 3. Pak už jen rozebrat dveře jak bylo psáno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 57 návštevníků