|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Re: alternátor felicia
Sadra17 píše: tope pokud jde o 1.3 magneton altík tak ho vyndej sklepni zadní víko dotáhni vevnitř 3x M5 a zakápni barvou potom vrať víko a dotáhni zvenku 3x M5 môže aj to, ale najprv by mal skúsiť jednoduchšie veci, vylúčené to nieje...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
14.12.11, 15:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
michalkatka takhle sem prosvěcování vyřešil
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.12.11, 15:56 |
|
|
michalkatka
|
to verím, ale keď mu to robí druhý alternátor tak isto
|
14.12.11, 15:57 |
|
|
Capricorn
|
Michale jak já jsem to pochopil tak on měnil jen regulátor za nový, ale alternátor ne.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
14.12.11, 16:01 |
|
|
tope
|
michalkatka píše: to je už dosť slabé, 12,5 ti ž nedobíja, musel by si mať aspoň 13V pri zapnutých svetlách, 12,8 je napätie batŕie naprazdno, otázna je aj presnosť tvojo voltmetra...
niekedy dotiahnutie pre poriadny spoj nestačí, často to treba rozobrať prečistiť zložiť a dotiahnuť...
potom ostáva regulátor alebo uhlíky na alternátore...
skús zmerať za chodu zo svetlami, napätia priamo medzi telom alternátora a plusovým šroubom na alterátore a porovnaj to z napätím zmeraným priamo napr v zapalovači... Volnoběh bez světel 13,70V se světly 12,80V v otáčkách necelých 14V se světly vzapalovači je asi o 0,30V méně
|
14.12.11, 16:07 |
|
|
michalkatka
|
skús dotiahnuť tie matičky na alternátore, keď to nepomôže tak rozborka alternátora ako radí sadra17...
jojo menil iba regulátor...
|
14.12.11, 16:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
michalkatka áno každej druhej to má povolený
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.12.11, 17:18 |
|
|
varok
|
Já to na naší feldě taky dotahoval, ale moc to nepomohlo. Mě to zase dělaly už vyběhané drážky v těch kroužcích na rotoru.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.12.11, 18:28 |
|
|
tope
|
Tak už to mám vyřešený. Soused přes dvě ulice dělá repasy alternátorů takže diodový můstek, ložiska a stočil sběrné kroužky. Ani jsem nevěděl, že to dělá. Teď dává na vlnoběh se světly 14,2V. Všem dík za rady.
|
17.12.11, 21:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|