|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Pomoc - zamrznul dálkový centrál
Autor |
Zpráva |
jenikk
|
Pomoc - zamrznul dálkový centrál
Zdravím. Na felině mám dálkový centrál, místo zámků jen záslepky. Dnes ráno se odemkly už jen zadní dveře. Vlezl jsem do auta teda zadem, chtěl jsem vytáhnout kolíky na předních dveřích ručně, ale jsou zatuhlý, nejde to. CEntrál normálně běží, je vidět, že se kolíky při odemykání mají snahu o pár mm zvednout, ale to je vše. Nemám možnost odstavit auto ve vytápěný garáži a nechat to rozmrznout.
Máte někdo tip, jak se k tomu mechanismu dostat? Mám se pokusit nějak odstrojit čalounění z vnitřku dvěří? Má smysl, abych zkusil odstranit ty záslepky, co jsou místo zámků - najdu pod nima něco, co bych mohl rozmrazit?
_________________ Getz 1.1i (2007), Felicia 1.3 MPI 50kW (2001), LPG
|
1.2.12, 07:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Pomoc - zamrznul dálkový centrál
jedine nechať niekde auto na slnku vyhriať, naštartované kúrenie na plno, po otvorení dverí dať dole tapecy a vyčistiť a premazať zámky...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.2.12, 08:39 |
|
|
jenikk
|
Takže pokud na tohle téma někdy někdo narazí a bude řešit stejnej problém - Naštěstí není třeba kuchat dveře na atomy, nechte auto někde rozmrznout, odšroubujte hlavičky jistících kolíků ve dveřích a kolem táhla nastříkejte zvrchu dovnitř dveří třeba WD40 (za pomoci aplikační trubičky - tu většinou koupíte už se sprejem). Funguje to dobře, přebytek maziva odteče spodkem dveří ven na silnici. Po tomto ošetření vyzkoušeno dnes ráno v -17°C a odemknulo se to jak uprostřed léta
_________________ Getz 1.1i (2007), Felicia 1.3 MPI 50kW (2001), LPG
|
2.2.12, 07:40 |
|
|
Bukaj
|
Možnost rozehřát máš, stejně, jako každej pražan (až na ty s LPG) v podzemních garážích u Tesca, apodobně - a zadarmo
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
2.2.12, 10:26 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|