|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Spárování funkčního imo Siemens s jednotkou
Autor |
Zpráva |
Billy Bob Bean
|
Spárování funkčního imo Siemens s jednotkou
Možná to je banalita, 100x řešená, ale.... Mám na BMM orig imobilizer Siemens, kterej čte kód z klíče - toto mi funguje. Chci přezbrojit na MPI a potřebuju přizpůsobit ten imo s novou jednotkou z MPI. Když přecvaknu celej motorovej svazek s MPI jedotkou, tak ji VAGem v pohodě načtu, imo taky. Ale jak to spárovat? Díky
_________________ Felicia 1.3 LXi, 50kW, rv. 95
Výroba hlikových celosvařených motokufrů BEGR
|
28.3.12, 18:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dallen
|
Re: Spárování funkčního imo Siemens s jednotkou
VAG Tacho.
_________________ Ex^2-Škoda 120 Ex-Forman 135Lx, nejlepší auto co jsem kdy měl. (__¤)==\*/==(¤__) AR 156 1.8TS Cuore Sportivo
|
28.3.12, 19:01 |
|
|
Billy Bob Bean
|
Dík, zkusím co s tím svedu.
|
29.3.12, 08:12 |
|
|
Dallen
|
I kdyz vlastne jsem si uvedomil ze asi kecam. Tacho je nanzjisteni pinu apod. sparovat by to potom melo jif v vagcom.
_________________ Ex^2-Škoda 120 Ex-Forman 135Lx, nejlepší auto co jsem kdy měl. (__¤)==\*/==(¤__) AR 156 1.8TS Cuore Sportivo
|
29.3.12, 08:29 |
|
|
Milan Koukal
|
Nejjednodušší by bylo vyměnit imo jednotku včetně čipu za tu co byla původní k té MPI jednotce motoru
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
|
31.3.12, 12:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pokud to dobře chápu tak máš spárovaný klíč s řídící jednotkou imobilizeru a chceš ji sprárova s řídící jednotkou motoru adresa 25 pak kvikneš na přizpůsobení, vymazat adaptační hodnoty, uložit 000 ,vypnout klíček na 3O vteřin zapnout a start jedeš
|
1.4.12, 08:15 |
|
|
Billy Bob Bean
|
Jo, Miloš pochopil co chcu. TAky jestli to chápu tak adresa 25 je jednotka immo. Nebude to chtít PIN? Ten neznám, a free MPM mi ho nechce ukázat
|
1.4.12, 23:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|