koupil jsem tyto vystřelováky na octávii http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-cz-vystrelovaci-klice--1/ a mám již vše zapojeno a funkční..jen si nevím rady se zapojením ovládání 5tých dveří..někdy nepotřebuju odemykat celé auto a tak bych tuto funkci rád využil, ale nevím, kam výstup napojit.Víte někdo který drát to je?Díky!
21.8.12, 15:28
Reklama
Reklama
žděba
Re: Dálkové ovládání 5. dveří Octavia
musíš sehnat odskok kufru, myslím, že ho měly Octavie I Tour nebo ho mají některé fabie, což by tam taky mohlo pasovat. Jen jestli se při otevření pětek neotevře celé auto. Chce to zkusit. PS: Mnoho štěstí s vystřelováky
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
21.8.12, 18:37
I.n.s.o.m.n.i.a
Myslíš,že je nutný odskok?Já myslel,že by stačilo napojit to normálně na motorek centrálu a pak otevřít kufr(jako když se odemknou 5.dveře klíčem)..
Copak?Nemáš v lásce vystřelováky?..
21.8.12, 21:17
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
pokud ho nemáš na svazku tak vydrží
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
21.8.12, 21:23
žděba
zapojit na přímo na motorek by to asi šlo, ale vtip je vtom že by ti odemykalo celé auto
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
22.8.12, 05:56
I.n.s.o.m.n.i.a
Jarda S. píše:
pokud ho nemáš na svazku tak vydrží
Mám ho samostatně..
22.8.12, 07:14
I.n.s.o.m.n.i.a
žděba píše:
zapojit na přímo na motorek by to asi šlo, ale vtip je vtom že by ti odemykalo celé auto
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 51 návštevníků