Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 23:35

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Elektricky ovladane spatne zrkadla 
Autor Zpráva

Příspěvek 
No po celém dni stráveném v garáži a nutném donesení trafa jsem si s tím začal hrát a ze všeho nejdřív jsem si dle schématu začal popisovat všechny dráty na každém svazku u každého konektoru sice je to jak od debila ale dobré povedlo se zapojit že už konečně nikde nic nehořelo a nesmrdělo jenže jsem zjistil, že ten ovladač je jaksi v prdeli (pardon) protože nejdřív nechtěl vůbec reagovat až jsem si říkal že jsem to blbě zapojil takže jsem ovladač vypojil a jen tak zkusmo zapojil dráty místo něj a hle začalo to fungovat takže milý ovladač jsem rozebral a zkusil vyčistit no nic moc složil jsem ho a zapojil a už se začal chytat ale takhle si nepředstavuju něco funkčního takže hledám kde ho koupit nový nebo jetý, ale 100% funkční

24.4.08, 16:27
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Takze draty uz mas vyresene a az na prepinac ti to funguje?? I s vyhrivanim? Jo a co to uchyceni do karoserie? Pasovalo to vse do tech der co jsi tam uz mel??

24.4.08, 21:52

Příspěvek 
jo jo vyhrál jsem si s tím a až na to že bud budu muset koupit protikusy ke konektorům či to udělat jinak tak jsem na to přišel vyhřívání jede tedy až na to, že jedno zrcátko není vyhřívané, ale do drátů jde napětí to je hlavní ted budu muset je v A sloupku muset najít tu správnou svorkovnici která tam jde nebo jsem na netu našel názor že by bylo lepší to udělat přes spešl vypínač a relé aby vyhřívání zadního sklad a zrcátek nebylo na sobě závislé. To uchycení jsi chtěl nafotit že jo no když si ráno vzpomenu tak vezmu foťák a něco ti nafotím jako celkem to sedí až na jednu mezeru ale to možná ještě pošteluju ale jinak to pasovalo do všech dír sice kolikrát těsně ale šlo to jediné co jsem upravil byla původní díra kterou procházelo lanko to jsem musel z jedné strany zvětšit aby se vešel konektor dovnitř

24.4.08, 22:28
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak ja jsem ten konektor neprotahoval tou "malou" dirou po puvodnim ovladani, ale vypichl jsem si dratky z toho motorku naklapeni, protahl jsem jen draty a pak sem to na aute ty draty zas slozil :lol: :lol: Jo a kams umistil ovladani tech zrcatek? Teda pokud mas tapec z feldy, tak to je jasne. Ted me tak napadlo ze jsem slibyl Milošovi fotky jak sem umisti to ovladani do tapecu ve favu, ale jaksi jsem se jeste nedostal k tomo, abych to vyfotil :oops:

25.4.08, 13:12

Příspěvek 
no zatím jsem to nikam nedal jelikož jsem docela spěchal tak jsem to jen zapojil odzkoušel a hodil pod tapec. No zatím mám klasické černé favo tapecy ale dost uvažuju nad feldíma i když ten tvůj nápad taky není špatný fotky jsem viděl a nevypadá to zle i když já spíš původně počítal s tím, že vyříznu díru do tapecu a hotovo

27.4.08, 17:41
Profil ICQ

Příspěvek Re: Elektricky ovladane spatne zrkadla
Ahoj mohl by jsi mi to poslat také na email? zeusooo@seznam.cz

9.2.13, 19:42
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2