Spínací skříňka - Favorit 1994
Autor |
Zpráva |
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Spínací skříňka - Favorit 1994
asi nemohly odjet tak aspon vycucli nadrz
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
17.2.13, 15:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin91
|
Je to na těch drátech napsané pokud do toho nikdo nerýpal stačí se jen pořádně podívat...
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
17.2.13, 22:12 |
|
|
tomstein
|
Tak jsem to byl projet (benzín mi tam nechali, byli moc hodný fakt) a prd velebnosti. Když zařadíš zpátečku nejde otáčkoměr ani palivoměr. Když dáš za jedna, otáčkoměr a palivoměr jde. A navíc vůbec nejdou blinkry a svítí vykřičník a baterka. Super no. Tak jsem si myslel, jak to funguje a ono kulový prd. Palec dolu. Normálně výstražný světla fungujou, ale páčkový směrovky vůbec. A když je dáš tak spadne palivoměr dolu i otáčkoměr. Hele musim to mít blbě zapojený, tak jak jsem to napsal, páč to je úplnej blázinec tohle. Já se snad dojdu zeptat někam do autorizovaný škodovky nebo už nevim. To je hotovka. Nebo ještě mě napadlo, že kamarádovo brácha má vlastně to samý fávo stříkačku jako já. Tak o víkendu se s nim domluvim a kouknu do Favorita, protože ten spolubydlovo Forman 1994 to má úúúplně jinak a hlavně jsou tam úplně jiný barvy vodičů
|
18.2.13, 15:03 |
|
|
varok
|
Já jsem to taky už dělal několikrát, ale už si to nepamatuji přesně. Vím jen, že ten tenký žlutý je na 100% 50ka, to je spínání startéru. Na 30 jde většinou ten drát ze šroubu na pojistkovce, jak jsem psal. Já ho mám černý a průřez asi 4mm2, nevím přesně. 15 je asi červený, ale taky z větším průřezem, alespoň 2,5ka, myslím že je ještě kombinovaný s nějakým, buď tenčím červeným, nebo tenčím černým. Zbytek je na tu 16ku. Není na to zase tak moc složitého. Jestli máš měřák třeba mutlimetr s pípákem, tak si prozvoň, který drát je spojený s tím šroubem na pojistkovce, to bude 30ka.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.2.13, 17:17 |
|
|
tomstein
|
Jo jo, jistotka je ta žlutá 50 Já na to kouknu ještě Přece, kdybych to měl dobře zapojený, tak se to takhle nekraví ... Mam to blbě beztak.
|
18.2.13, 23:31 |
|
|
varok
|
A nemáš jen přehozené 15 a 16? Jednou jsem taky opravoval jednu felinu a podařilo se mi to přehodit. I když je to tam napsané, tak je to hned u sebe a člověk se hold trefí vedle.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.2.13, 15:10 |
|
|
tomstein
|
Tak dámy a pánové. Neni nad to se podívat do stejného Favorita 1994. Konečně opraveno !! A kombinace zapojení spínací skříňky pro tento rok zní:
30= červená a černá (jsou spojený dohromady na jeden konektor) 50= žlutá P= nic 15= červená a černá (každej ten vodič je zvlášť) 16= 2x červená (jsou spojený dohromady na jeden konektor)
|
23.2.13, 17:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|