|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
odpojí se při nárazu servo ( Škoda Fabia )
Autor |
Zpráva |
Sotek
|
odpojí se při nárazu servo ( Škoda Fabia )
Zdravím,
Co je na tom pravdy, že se po bouračce, při které vystřelí pytel, odpojí/deaktivuje servo ?
díky
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
21.3.13, 17:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: odpojí se při nárazu servo ( Škoda Fabia )
pravda to je
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.3.13, 17:45 |
|
|
Sotek
|
díky, spadl mi kámen ze srdce. Když jsem to dal do smluvního servisu pojišťovny na nacenění a likvidaci, tak jsem se ptal toho přijmacího technika, jestli je normální že mi nejde servo a on že jo, že se deaktivuje po vystřelení pytle. Teď když jsem to dával kamarádovi na opravdu ( je spíš klempíř ), tak říkal, že mu to přijde divný a že o tom neslyšel PS: mám ještě jeden dotaz, co by mohlo způsobit, že od bouračky mi při brždění trošku bouchá brzdový pedál ? Auto nedostalo vůbec ráno do kola, řízení apod. A nemá ani ABS, kotouče a destičky jsou cca 2 roky starý... A když jedu po rovince volant nevibruje, jede krásně rovně, netáhne. Při malý rychlosti mi přijde, že je slyšet zvuk podobný tření z pravý strany... Mohl se nějak zaseknout brzdič, destička apod ? Auto dá se říct 2 měsíce stálo...
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
21.3.13, 18:05 |
|
|
crazy.a
|
Mohol by to byt ohnuty kotuc tiez sa mi to stalo zevraj to moze sposobyt aj prehriatie prilisnym s intenzivnym brzdenim
|
21.3.13, 19:20 |
|
|
Sotek
|
to asi nebude, boural jsem v zimě a brzdná dráha nebyla ani 2 metry a hlavně to bylo na sněhu...
|
21.3.13, 19:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
slovo deaktivuje neber zas tak vážně,prostě jen vypne motorek aby případně nechcal olej na zem, po nehodě normálně nastartuješ nemusíš nic aktivovat a servo jede,
|
22.3.13, 07:55 |
|
|
crazy.a
|
Staci trochu sportovejsia a blazniva jazda vela brzdenia za sebou kotuc sa prehreje a moze sa zvlnit nejde oto ze by brzdna draha bola 50 metrov ale skor o to ako clovek jazdi
|
22.3.13, 14:48 |
|
|
Sotek
|
no právě na to se ptám, po nehodě jsem několikrát nastartoval, ale servo nefunguje a svítí volant.
a co se týče kotouče, tak žádnou bláznivou jízdu jsem nejel, s kotoučema a brzdama před bouračkou nic nebylo.. Pouze od bouračky mi bouchá pedál brzdy. Tak se ptám, co se mohlo asi tak "posrat" při nárazu. Kola ani řízení ránu nedostali... ABS nemám
|
22.3.13, 17:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|